Вторник, 17 ноември – Ден на гениални идеи.

Вторник, 17 ноември – Ден на гениални идеи.


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 17 ноември –  Ден на гениални идеи.

Вторник е ден на Марс. От 14 ноември той вече е директен, върви в права посока. Все още върви бавно, но скоростта му постепенно ще нараства през следващите няколко дни и влиянието му ще става все по-добро, защото той е на трон в Овен. Тепърва той ще направи няколко точни отрицателни аспекта – на 20 декември с Плутон, на 13 януари със Сатурн и на 19 януари с Юпитер. Тези дни ще са неблагоприятни за бизнеса и за финансите.

Марс е планетата, която се свързва с активността и действието в живота. Той влияе върху бизнеса, секса, спорта, физическото движение, активността и волята. След като Марс вече тръгна директно, нещата в тези сфери от живота ще започнат да се случват с по-малко усилия, по-лесно и леко. Марс отговаря и за нашия енергиен обмен, който също ще се подобри.

Марс отговаря за секса. Когато намерим правилния партньор, сексът може да е акт на силен енергиен обмен, в който ние да се чувстваме отлично, да сме заредени позитивно и да сме щастливи. Нереализирането на сексуалната енергия може да създава много проблеми и да доведе до редица блокажи.

Марс влияе силно върху бизнеса. В него има конкуренция, умение да привличаш на своя страна другите, активно да представяш себе си, да налагаш волята си, както и стремежа си за власт и пари. Това са силни потоци на обмен на енергия и ние трябва да успяваме да се справим със своите.

Марс се свързва и със спорта. Тук отново стои темата за конкуренцията. Предпочитанията към спорта говорят много точно за това как протича енергията в един човек и накъде я насочва.

Енергията на Марс протича добре, когато влиза в нас и стига до другия човек, влияе му, като провокира неговата енергия, която пък се връща към нас.

С две думи тази планета е много важна за живота ни и много неща ще се отпушат и ще тръгнат бързо напред, защото Марс вече е директен.

Възможно е да се чувствате като неразбрани гении, които искат да прокарат пътя на новото в живота, но вместо това се сблъскват със закостенелите традиции.

Хубав ден за бизнес преговори и сключване на договори за Близнаците, като най-добри часове за това са в промеждутъците от 8.40 часа до 9.20 часа и от между 12.40 часа и 14.40 часа.

Човек от представителите на Близнаците или Стрелците ще покаже истинската си същност и ще ви изненада със своите действия. Внимавайте за случайно изпуснати остри думи. Те ще разкрият истинските намерения на човек, който е в обкръжението ви, но дълго време е криел плановете си.

Овните и Везните да внимават с парите, както със своите, така и с чуждите или с тези, взети на заем. Ако управлявате чужди пари, трябва да сте особено предпазливи.  Може да загубите или изхарчите пари, така че в този ден не носете крупни суми в себе си. Само планирайте идеите си, свързани с печелене на пари. Хрумванията ви може да са гениални, но няма да имате достатъчно концентрация и ще ви липсва поглед върху цялата картина, за да ги реализирате добре и с печалба.

Скъпи Телци и Скорпиони, не обръщайте внимание на случайно казани думи от партньори в любовта и бизнеса. Не правете резки ходове или промени, за да не нарушите равновесието в своя живот и в бизнеса.

Раци, вие ще имате трудности при водене на преговори и бизнес разговори. Партньорите може да забавят или провалят общите сделки. Не се сърдете на другите. Днес нямате дар слово и не успявате да обрисувате достатъчно ясно своите хрумвания.

Водолеите ще осъществят отлични бизнес сделки, особено ако са свързани с медии, търговия, пътувания, комуникации, транспорт. Бъдете целеустремени и фокусирани върху целта, когато заявявате своите интереси. Вашата проницателност ще ви бъде пръв помощник.

Скъпи Везни, вашето изконно желание да бъдете в центъра на събитията и да получавате аплодисменти, днес ще се реализира в пълна сила. Ще ви върви във финансовите операции. Гледайте вие да водите преговорите, а не да ги възлагате на някой друг. Вашата харизма работи за вас. Тези от вас, които се занимават с недвижими имоти и строителство, може да имат забавяне, но бъдете нетърпеливи.

Козирози, вие не измервате живота в щастливи мигове, а в постижения. Последните две години и половина за вас са били изпълнени с предизвикателства и са били трудни, защото е трябвало да демонстрирате дисциплина, баланс, трудоспособност. Сега вече може да се радвате на постигнатите резултати. Усилията ви ще започнат да се отплащат с постижения в бизнеса, кариерата и усилията ви ще бъдат забелязани и оценени от висшестоящите.

За всички зодии благоприятното време за всички нови начинания е от 10.40 часа до 11.20 часа.

 

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата