Вторник, 1 септември – за Близнаци и Дева – добро време за бизнес

Вторник, 1 септември – за Близнаци и Дева – добро време за бизнес


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Вторник, 1 септември – за Близнаци и Дева – добро време за бизнес.

Сутринта между 6.51 часа и 7.56 часа – подходящо време за уреждане на неща, които засягат компютри, нови технологии, справки по интернет. За представителите на знака Дева и знака Стрелец е добро време за бизнес, свързан с хранене, здравословен начин на живот, масажи и инвестиции в тези дейности.

От 7.56 часа до 9.01 часа – подходящо време за уреждане на въпроси, свързани с общи пари, дългове, кредити, застраховки. В партньорските отношения може да има известна несигурност или измами. Ако партньорите са зад граница, тогава нещата ще са положителни. Добър час за бизнеса на Овните, свързан със спорт, изкуство, занимания с деца.

От 9.01 часа до 10.06 часа – ако закупувате техника и автомобили или ремонтирате такива, внимавайте много, защото могат да ви подведат и да ви продадат нещо, което не работи добре. Преглеждайте внимателно всички документи, които подписвате, защото е възможно да ви измамят или вие да се разсеете и да загубите някой от тях. Подходящо време за реклама, маркетинг, също за бизнес, свързан с печатни произведения.

От 10.06 часа до 11.11 часа – може да приключите някаква важна сделка, да подписвате документи, особено такива свързани със земи, недвижими имоти, строителство, земеделие, полезни изкопаеми. Възможно е да има известни спънки и забавяния, ако в този час се занимавате с държавни органи, администрации, банки, съдилища.

От 11.11 часа до 12.16 часа – ако бизнесът ви е свързан с медицина, чистене, грижи за другите, фармация и акцизни стоки, сега е време да подготвяте документи за нови проекти, да провеждате разговори и преговори. Благоприятен час за Везните. Но представителите на Рак, Козирог и Овен е по-добре да не се захващат с важни дейности и решения точно в този час.

От 12.16 часа до 13.21 часа – добър час за политически решения, политически преговори и договори. Хубав час за бизнес, свързан със строителни дейности. Преговори с банкови институции и неща, свързани с управление на чужди финансови средства ще протичат добре. Това, което започнете, ще е стабилно и ще е за дълъг период от време. Добър час за Овни и Козирози.

От 13.21 часа до 14.26 часа – време, подходящо за всякакъв вид дейности, особено за подписване на договори, уреждане на документи за образование, пътувания, изкуство. Подходящо време за решаване на дела във всякакъв вид държавни администрации, съдилища и банки, за започване на дела, за регистрация на фирми.

От 14.26 часа до 15.31 часа –добро време за уреждане на финансови въпроси, особено, ако бизнесът ви е свързан с техника, компютри, нови технологии. Подходящ момент за публични изяви, за събиране на големи групи от хора. Добро време да планирате пътувания. Пазете се от изтичане на конфиденциална информация, загубване или некоректно изготвяне на документи. Хубаво време за Водолеите.

От 15.31 часа до 16.36 часа – ако се занимавате със застраховане, детективски дейности, селско стопанство и добив на полезни изкопаеми, има вероятност от внезапни обърквания. Подходящо време, особено за Овните, да регистрират нови фирми, да започнат нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, лекарства, спирт..

От 16.36 часа до 17.41 часа – добро време за инвестиции, теглене на кредити, уреждане на неща, свързани с наследства, завещания, дарения и пътуване по работа. Внимавайте при работа със съдружници и партньори – те може да не са информирани по темите, които обсъждате.

От 17.41 часа до 18.46 часа – време, подходящо за дейности, свързани с политика и имоти. Внимавайте да не загубите финансови средства поради непочтено отношение към вас. Иначе е добър момент за сделки и бизнес, свързан с алкохол, лекарства, фондации, работещи с хора в неравностойно положение. Хубав час за хората, които имат бизнес със СПА центрове и ресторанти.

От 18.46 часа до 19.51 часа – благоприятен час за водене на разговори с бизнес партньори. Ако се занимавате с бизнес е възможно да сте по-нервни и емоционално напрегнати. Хубав час за Лъвове, Водолеи и Деви – ще успеят лесно да си уредят неща, при които иначе се изискват компромиси.

 

Астрологична прогноза за месец септември

Промяна на колективната енергия

             До 22 септември Слънцето е в зодиакалния знак Дева. Той е последният, свързан с индивидуалните действия. Следващите шест знака –  от Везни до Риби, са свързани с колективното действие. През септември преминаваме от подвижната и променлива Дева към кардиналните Везни. 

             Когато Слънцето навлиза в кардинален знак, какъвто е Везни, започва нов сезон, затова ще направим астрологична прогноза за септември, включително и метеорологична. Нея ще направим също с помощта на планетите.

             Слънцето влиза в знака Везни на 22 септември в 16.21 часа по лятното часово време в България. Есенното равноденствие открива новия сезон. Очаква се прохладно време със слаб дъжд през деня, като той ту ще вали, ту ще спира. Ще е достатъчен, за да направи началото на есента влажно, но няма да е истински порой. Като цяло сезонът ще бъде по-студен от обикновено, с ветрове – на места силни. Затова използвайте септември, за да се подготвите за следващите прохладни месеци.

             Планетарните влияния на предстоящия месец бележат голяма динамика и обрати.

             На първо място ще отбележим Марс, който на 10.09. тръгва в ретроградна посока. Такъв ще е той до 14 ноември 2020 година. Няколко дни преди да поеме в обратна посока, планетата ще е стационарна. Периодите на стационарност, в които дадена планета обръща движението си, са най-проблематични. За разлика от Меркурий, Марс е ретрограден веднъж на две години. Ако имате важни дела за вършене, постарайте се да ги реализирате до 7 септември, защото после ще е трудно.

             До 14 ноември от знака Овен Марс ще е в своята силна позиция, но бавен. Движението му ще затрудни най-много сферата на бизнеса и предприемачеството: забавяне на плащания, трудни отношения с партньори, нелоялна конкуренция, конфликти и спорове при взимане на решения.  Марс засяга професии, които са свързани с метал, особено желязо, с обработване на дърво и камък, а също и бизнесите в сферата на ремонтно-строителните дейности. Той влияе и върху спортистите, както и върху хора, които се занимават с инженерни професии и политически проекти. Именно тези области ще се усетят въздействието на неговото движение в обратна посока и може да изискват повече усилия и вложена енергия от занимаващите се с тях.

              На 13 септември Юпитер става директен, тръгва в права посока и постепенно ще ускори своето движение през знака Козирог. Тръгвайки в права посока, планетата ще въздейства благоприятно на образованието, финансовата сфера, правната и съдебната система. Хората, отговарящи за големи финансови трансфери, организиращи далечни пътувания или транспорт на стоки от чужбина, както и работещите в съдилищата и в държавната администрация, ще започнат да имат много повече успехи и ще усетят, че късметът върви ръка за ръка с начинанията им.

             До края на месеца планетата Сатурн ще бъде ретроградна, но от 21 септември ще е стационарна и през следващите две – три седмици ще забавя делата ви, свързани с държавни, административни органи. Различни институции ще изпитват затруднения в работата си, може дори да изпаднат в състояние на застой. Ако трябва да подавате документи, да решавате административни казуси, направете го преди 21 септември. Инициативите ви, свързани с политика и строителство, също могат да бъдат изправени пред някакви пречки и забавяния.

             От края на септември друга планета, Плутон, също ще забави своето движение и ще бъде стационарна. Сила, енергия, колективни действия са в нейния обсег. Плутон управлява тектоничните процеси и създава аварийни ситуации. Ретроградното му движение ще  продължи до средата на октомври. Много неща може да остават скрити от хората, процесите, които протичат в политическата сфера ще остават скрити за масите, зад гърба им ще се вършат тайни и нередни неща. Тези, които управляват чужди пари, които се занимават със застраховки, погребални и детективски агенции, и чиято работа е свързана с тайни, включително работят по политически проекти, ще имат известно забавяне в начинанията си.

               Меркурий ще смени знака Дева с Везни на 6 септември, което ще се отразява добре на дипломатически действия и преговори за мир и сътрудничество.

               На 27 септември Меркурий преминава в Скорпион, където ще оказва влияние върху задълбочени анализи, прогнози и научни изследвания, както и върху банковата сфера.

               На 6 септември Венера преминава в знака Лъв и ще се разрушат едни доста неблагоприятни влияния към нея от Сатурн, Плутон и Марс. До края на месеца планетата Венера ще покровителства хората на изкуството: актьори, сценаристи, певци, танцьори, сценографи. Сцената и театърът започват активния сезон пред своите зрители.

               Пълнолунието ще е на 2 септември, придружено от напрегнати емоции и притеснения. Новолунието на 17 септември ще срещне двете светила в Дева, но с трудни аспекти от Нептун: в близките 2-3 дни до тази дата е добре да се внимава с токсични вещества: силни медикаменти, цигари, алкохол, наркотици, защото ще окажат тежко действие и могат да предизвикат натравяния, алергии и проблеми с кръвната захар при хора с диабет.

               За България като държава месецът ще е благоприятен за отношения с чужбина и с чужденци. Вероятно държавните органи и администрации ще започнат да работят по-интензивно и с повече успех да приемат важни и правилни решения. Може да се внесат нови законопроекти. Въпреки всичко Слънцето ще прояви лош аспект с Нептун и законите, които се приемат, ще са несигурни, неточни, ще са повлияни силно отвън, от чужбина, и ще са измамни. Ще се крият много неща от хората, особено по въпроси, свързани със здравеопазването и земеделието.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата