Цяла страна е в шок! Отвлякоха и изядоха шампион, намериха само кости и част от трупа

Цяла страна е в шок! Отвлякоха и изядоха шампион, намериха само кости и част от трупа

Светът на спорта е шокиран от изключително зловеща история. Цялата общественост на Венецуела е разтърсена, след като стана ясно, че един от най-обичаните шампиони в страната е отвлечен и след това изяден.
Става дума обаче за многократния победител в конните надбягвания – расовият жребец Ocean Bay. Властите са намерили само кости и част от трупа на известния кон.
Невероятната история беше разказана от треньора на състезателния жребец Рамон Гарсия Москера.
„Такива събития ти убиват желанието за работа и мечтите за светлото бъдеще. Бях тотално разтърсен, когато разбрах, че в неделя Ocean Boy е бил отвлечен. Не знам какво да мисля. На къде върви моята Венецуела? Това не е държавата, в която израснах. Да откраднат беззащитно животно и да го изядат. Къде изчезне хуманността в тази страна? Шампионе, завинаги ще останеш в сърцето ми“, обяви Москера.
Ocean Bay беше изключително успешен в конните състезания в южноамериканската държава. От участието си в 15 състезания той записа осем победи и всички му предричаха голямо бъдеще. Вместо за успехите му, венецуелските медии съобщиха, че властите са намерили само кости и части от трупа на състезателния кон./БЛИЦ

Още по темата