Тежък удар за Цветанов! Лидери на партията му масово се отказват от изборите или отиват при Слави

Тежък удар за Цветанов! Лидери на партията му масово се отказват от изборите или отиват при Слави

Лидерите на местните структури на партията на Цветан Цветанов в Сапарева баня и Бобов дол нямат амбиции да участват в предстоящия вот за народни представители, съобщава Struma.bg.
Водачът на листата на “Републиканци за България” в 10-и МИР – Кюстендил и лидер на партията в Бобов дол Милослав Методиев на въпрос дали стягат редиците за предстоящия вот отговори: “Изборите минаха, повече няма да участвам”.
Милослав Методиев е общински съветник от ПП “Зелените” в минипарламента в Бобов дол. Той влезе в ОбС на мястото на адвокат Елза Величкова, след като тя беше избрана за кмет от същата партия.
Лидерът на общинската структура на “Републиканци за България” в Сапарева баня адвокат Костадин Николов също не прояви ентусиазъм за участие в нова битка за парламента. “Имам много лична работа и нямам време да участвам в избори”, бе неговият отговор.
В същото време от партията на Слави Трифонов издадоха, че К. Николов е разговарял с координатора за областта да премине в “Има такъв народ”, което не беше нито отречено, нито потвърдено от К. Николов.
Той е бил юрисконсулт в Общинска администрация по времето, когато кмет на община Сапарева баня бе Сашо Иванов. К Николов е и бивш общински съветник в минипарламента в Сапарева баня.
В “Има такъв народ” членува и председателят на ОбС – Сапарева баня Васил Маргин, който влезе в ОбС от листата на ВМРО.
Близки до Цветанов дупничани коментираха, че той търси сред малкото членове на партията му в Дупница, Бобов дол и Сапарева баня лица, които да влязат в листата на “Републиканци за България” за изборите за нов парламент.
На вота на 4 април “Републиканци за България” получиха едва по 2-3 гласа в секциите в общините Дупница, Сапарева баня и Бобов дол, което явно е обезверило тогавашните кандидат-депутати да се включат в новата битка за парламента./Блиц.БГ

Още по темата