Сряда, 24 март – Бърза и точна оценка за мотивите на другите

Сряда, 24 март – Бърза и точна оценка за мотивите на другите

Сряда, 24 март – Бърза и точна оценка за мотивите на другите

Много от вас ще са склонни да изоставят различни инициативи на произвола на съдбата, ако не са лично ангажирани с тях. Ще проявяват самонадеяност и самоувереност. Други, веднъж решили да действат, няма лесно да приемат чуждо вмешателство и критика. Ще се ангажират емоционално с всяко нещо, което им принадлежи или засяга егото им. На мнозина от вас може да липсва обективност. Ще имате нужда от аплодисментите на другите.

Хората с власт и позиции може да срещнат известни спънки и забавяния. От други ще се изисква усърдна работа, за да се докажат. Немалко ще проявяват склонност да се осланят на миналото и да не приемат нововъведения.

Овните ще проявяват спокойствие, оптимизъм, ведрост, артистичност. Те ще могат да възприемат ценностите на другите, ще проявяват магнетичен чар. Това ще се харесва на децата, в случаите, когато ангажиментите им са свързани с тях. Успехи ще имат и военните, и хората, работещи с оръжие.

Телците може да приключат някакъв ангажимент и да се захванат с нещо ново. Успех ще имат тези от тях, които се занимават с недвижими имоти, строителство, мини, полезни изкопаеми. Те ще проявяват своята любов към живота, ще са приятни и общителни. Възможно е обаче да имат прекалено високи очаквания от живота и да проявяват егоизъм.

Близнаците днес могат да се справят доста ентусиазирано с новите задачи. За тях денят е хубав за търговия, работа с печатни произведения, комуникация, транспорт, маркетинг и реклама. Те може да правят сделки с техника, както и успешно да я ремонтират. За тях ще са успешни и кратките пътувания. Може да подготвят документи.

Раците днес може да се захванат със своите финансови въпроси, при тях може да има промени в парично отношение. Не е благоприятно днес да се занимават с дългове и кредити. Ако управляват чужди пари, също е хубаво да са внимателни. Може да има забавяне в получаването на пари.

Лъвовете ще са емоционално напрегнати, но упорити. Те ще покажат своите интелектуални способности. Добре е да внимават, да не проявят безпокойство, обидчивост, прекалена импулсивност. Те трябва да правят компромиси в работата с другите. Партньорите може да забавят работата и това да ги ядосва.

Девите ще имат успехи при преговори и сделки, особено с хора зад граница. Те може да имат спорове с висшестоящи и с колеги и подчинени. Служителите им може да не успяват да се справят с работата и сроковете. Тайни врагове може да се опитат да им навредят. За тях денят е хубав за работа с дългове и управляване на чужди пари.

Везните ще имат успехи при водене на преговори, сключване на договори, работа с бизнес партньори. Те ще имат успехи и със съдебната система, ако водят дела или те самите работят в нея. Трябва да са много внимателни, ако управляват чужди пари. Високопоставени приятели може да им оказват помощ.

За Скорпионите е нужно да отхлабят напрежението. Хората, с които живеят, или партньорите и началниците им, могат да ги напрягат излишно. Те ще са по-взискателни към условията на труда. Ще имат възможности за промени и напредък в бизнеса и кариерата си. Ако се занимават с изкуство и деца, ще имат успех.

Стрелците днес може да планират и подготвят далечни пътувания, също и посещение на държавни органи, инстанции, администрации, банки, съдилища. Те ще имат успехи при водене на преговори с чужденци и хора зад граница. За тях денят е хубав за всякакви спекулативни начинания и такива, изискващи късмет и риск.

Козирозите ще имат успех при управляване на чужди финанси, а също и ако се занимават с застраховки, бизнес, свързан със секретна информация и детективски бюра. Те може да имат страхове и тревоги, свързани със забавяния, проблеми с финансовите ресурси и печеленето на пари, но притесненията им ще са напразни.

Водолеите днес може да са по-напрегнати емоционално и да имат нужда от повече комфорт и уют в местата, които обитават – жилище или офис. Те ще са сигурни и стабилни за разлика от партньорите си, които може да ги изненадат с непредвидени действия. Те ще имат успех в дейности, свързани с преподаване, курсове, реклама, транспорт, работа с документи.

Рибите ще се радват на успешни финансови спекулации, на тях ще им върви във всичко, отнасящо се до финанси. Те може да разчитат на много добри отношения с подчинени и колеги, които ще са старателни и ще са им от помощ. Те може да внесат успешни промени в работата си, да провеждат интервюта и да наемат нови служители.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки и други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата