Сребърни пръстени за абитуриентския бал

Сребърни пръстени за абитуриентския бал

Абитуриентският бал е дългоочаквано събитие в живота на всеки завършващ ученик, по време на което той се сбогува с училището и прави своята първа крачка към зрелия живот.

Приготовленията, особено за девойките, започват отрано. Изборът на рокля, обувки, прическа и грим са важни, но завършващ щрих са бижутата.

Отлично решение са сребърните накити, защото не само, че никога не излизат от мода, но са и са възможно най-комбинативните. А наред с разнообразието от колиета, гривни и обеци на магазини „Гранат”, можете да добавите клàса към своята визия с някои от елегантните сребърни пръстени от колекцията.

Какви са модните тенденции при сребърните пръстени

В света на модата определят 2021 г. като година на надеждата. А позитивизмът, новото начало и жаждата за живот оказват влияние и върху бижутерската сфера.

Ако изберете сребърен пръстен за абитуриентския си бал, ето на какви модерни решения можете да разчитате:

Флорален дизайн

Флоралният дизайн е един от водещите при сребърните бижута, включително и при всички сребърни пръстени с по-масивен външен вид. Те излъчват женственост, носят пролетно настроение и са страхотни за ежедневната ви визия.

Пръстени с камък

За вашата елегантна визия са подходящи актуалните в момента сребърни пръстени с камък. Те са с по-изчистен дизайн, някои са украсени и с цветя.

Как да изберете сребърен пръстен според тоалета си

Лунният нюанс на всяко сребърно бижу придава елегантност на визията, като това се отнася и за пръстените. Все пак обаче изборът на един или няколко сребърни пръстена зависи и от стила на тоалета.

  • Класическа визия

Ако сте се спрели на най-универсалния и печеливш вариант – малката черна рокля, бижуто ще привлече лесно вниманието и ще бъде акцент. Изберете пръстен сред многообразието от дамски сребърни пръстени на магазини „Гранат”, който да бъде с бял камък или директно заложете на комплект от три уникални сребърни пръстена. Такива модели се предлагат и сред нежните годежни пръстени. Важното е той да бъде с малък размер.

  • Коктейлен стил

Може би сте почитателка на коктейлните рокли – до коляното и с открити ръце, така удобни за лятото. Сребърен пръстен с ефектен камък би допълнил идеално визията ви.

  • Фатална красота

Ако сте от типа смели момичета, към дългата и тясна рокля с цепка и високите токчета може да прибавите по-внушителни сребърни пръстени.

  • Бунтарско излъчване

Сигурно и на бала си искате да бъдете непредсказуема и да заложите на крайностите? Ако сте готова на това, ще изглеждате различно и великолепно с всеки пръстен, който ви харесва, дори и да не се съчетава с останалите бижута.

За финал

Модните експерти съветват да не се прекалява с броя на пръстените: според тях трябва да са най-много три на двете ръце.

Друго, което не трябва да забравяте, се отнася за пръстените с голям камък и масивна форма. Носите ли такъв, трябва да имате перфектен маникюр.

Ако пък решите да бъдете с ръкавици, по-добре не слагайте пръстен, а по-скоро заложете на гривна и големи обеци.

За да се чувствате прекрасно на своя абитуриентски бал, внимателно изберете сребърните пръстени сред богатата гама бижута на магазини „Гранат”. Те ще ви помогнат да създадете своята перфектна визия за бала, за да бъде вечерта ви незабравима.

Още по темата