Вторник, 18 май – Добро партньорско сътрудничество

Вторник, 18 май – Добро партньорско сътрудничество

Вторник, 18 май – Добро партньорско сътрудничество

 

Около обяд Луната и Венера ще бъдат разположени по начин, който ще влияе благоприятно на партньорските ви отношения – и в личен, и в професионален план. Ще имате добро сътрудничество с колегите в работата. Любовта, която изпитвате към партньора си, ще е силна, ще сте много адаптивни и търпеливи в отношението си към него. В същото време Венера и Луната ще ви предразположат да сте във весело настроение, дори и да имате много грижи и главоболия с ваши близки.

Овните този вторник ще гъделичкат егото на хората около тях, ще им създават настроение с невероятното си чувство за хумор. В същото време ги съветваме по време на работа да бъдат сериозни, да не са прекалено самоуверени, когато чувстват, че плуват в свои води. Има вероятност да станат шампион по завършване на най-отлаганите във времето проекти.

За Телците е отличен ден да се вслушат в творческите си инстинкти. Ще се чувстват удовлетворени от резултатите си в работата. Съветваме ги, след като са положили толкова усилия в професионален план, днес да не напрягат много мозъчните си клетки. Единствено изключение могат да направят, ако трябва да свършат работа по проекти, очакващи незабавно одобрение.

Близнаците е добре днес да избягват дейности, предполагащи решаване на технически проблеми, защото разположението на планетите е такова, че ще им влияе отрицателно. Не е нужно точно сега да взимат отговорни решения. По-добре е да се фокусират върху по-лесни задачи.

За Раците днес е най-добрият ден от месеца за решаване на технически проблеми. Уменията им да изнасят лекции и да представят нови продукти днес ще са без всякаква конкуренция. Високата оценка на шефа и похвалите ще са напълно оправдани. Съветваме ги да не забравят да са внимателни и щедри към своите партньори и колеги.

Лъвовете е добре днес да потърсят помощ в решаването на проблемите си, защото в противен случай ще загубят много ценно време. Ако се обърнат към началниците си за съвет, да са спокойни – това няма да подкопае авторитета им. И ако днес работят отдадено, да са сигурни, че това ще им донесе много положителни резултати.

Представителите на зодия Дева днес ще изживеят много положителни емоции – ще изпитат удовлетворение, както в личен, така и в професионален план. По-възрастните им колеги ще им помогнат в решаването на сложен казус.

Везните днес ще са център на внимание. Колеги и началници ще ги аплодират за положените усилия и постигнатите професионални успехи. Това със сигурност ще ги направи силно мотивирани за доста дълъг период от време. Очаква ги издигане в кариерата заради честността, дисциплината и съчувствието, което проявяват в работата си.

Скорпионите ще се радват на умението си да поддържат баланс между работата и личния живот. Това ще ги изпълни със спокойствие и ще се отрази благоприятно на ефективността и производителността им. Колегите и шефовете им ще оценят високо идеите им. Но е по-добре днес да не взимат решения – те ще са прибързани и непрактични.

Стрелците е добре да запретнат ръкави и да се захванат за работа – имат десетки несвършени и отлагани задачи. За да не се стресират, нека излизат в почивка на определени интервали от време.

Козирозите днес ще имат натоварен ден – ще ги търсят постоянно, за да ги канят като консултанти по различни проекти.

Водолеите ги очакват предизвикателства на професионалния фронт, но ги съветваме да не пребрегват здравето си и да си пестят силите за по-натоварени дни.

Рибите днес ще са в настроение само да дават съвети наляво и надясно. В същото време няма да се чувстват особено уверени в себе си. Съветваме ги да започнат да усъвършенстват уменията си – постоянно и методично. Това ще им помогне по пътя на кариерното израстване. Могат да постигнат много по-високи цели, ако едновременно се възползват и от творческите си импулси, и от техническите си знания и умения.

Още по темата