Пловдивчани благодарят с цветя на полицията, че не допусна блокада и напрежение на снощния протест

Пловдивчани благодарят с цветя на полицията, че не допусна блокада и напрежение на снощния протест

Семейство пловдивчани изпрати благодарствено писмо към служителите на пловдивската полиция, които гарантират сигурността на гражданите по време на протестите. “ Уважаеми господин Рогачев, благодаря на вас и вашите служители, че не допуснахте напрежение, блокади на кръстовища и опазихте обществения ред в града ни по време на протеста. Изразяваме възхищение от търпението и дисциплината на вашите служители“, пише още в писмото.
С цветя семейството изказа своята благодарност към шефа на полицията старши комисар Йордан Рогачев и към жените в мъжка униформа. Снощи на протеста в Пловдив на първа линия бяха 33 полицайки. Те бяха разположени на подлеза на Чифте баня, където недоволните за кратко блокираха кръстовището.
Протесиращите ръкопляскаха на униформените, които ги допуснаха до Чифте баня. Не е имало арести, уточни пред БЛИЦ старши комисар Йордан Рогачев. Един мъж е носил палатка, която обаче не е разпънал. Той е отказал да се лигитимира, за това е бил отведен в полицията за установяване на самоличността му. Там е представил личната си карта и е бил освободен./БЛИЦ

Още по темата