Слави изригна заради големия скандал: Това е чудовищно!

Слави изригна заради големия скандал: Това е чудовищно!

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов изригна с пост във Фейсбук във връзка с информацията, изнесена от ген. Атанас Атанасов, че от началото на годината са били подслушвани опозиционни политици.
Ето какво написа той: 
Вчера генерал Атанас Атанасов, който е съпредседател на „Демократична България“ и бивш директор на бившата Национална служба „Сигурност“, заяви следното пред Българското национално радио:
„32-ма души от „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания.
12 от тях са подслушвани от „Вътрешна сигурност“ на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП“. Край на цитата.
А днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди казаното от генерал Атанасов и заяви пред Нова телевизия, че премиерът Стефан Янев е бил сред подслушваните политици.
Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!
Разбира се, веднага се сещам за аферата „Уотъргейт“ в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ – републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел „Уотъргейт“ във Вашингтон.
В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това?
Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси.
По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава – здраве му кажи!
За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда.
Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава.
Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли./Блиц.БГ

Още по темата