Проф. Иво Петров разкри революционно оръжие срещу COVID-19

Проф. Иво Петров разкри революционно оръжие срещу COVID-19

Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това съобщи в интервю пред „Марица“ професор Иво Петров, един от най-добрите кардиолози не само в нас, но и в света.
Негови колеги от „Аджибадем сити клиник“ са направили онзи ден опит, който е довел до смайващия ефект.
„За йонизираната вода и йонизирания кислород имаме преки доказателства. Наши!“, разказа пред „Марица“ професорът, който оглавява болницата, „Преди 10 дни излезе публикация в Австрия за йонизирания кислород, не озон, подчертавам.
Вече имаме и наши данни, че тези методи намаляват ефекта от вируса и ускоряват оздравителния процес. Направихме опит с позитивна кръв, която показа наличие на вирус с голямо число. Добавихме разтвор на вода с йонизиран кислород. Концентрацията на активния вирус падна 10 пъти! Огромно!
Аз нямам никакво съмнение! От два месеца и половина ползваме тези методи. Както в кабинета ми, така и в цялата болница. Поръчали сме още 5 подобни апарата за йонизиране на въздуха.
Вирусът е на границата между живата и неживата природа. Имено защото е физична частица, физичните методи са по-ефективни от биологичните“, обясни още светилото в кардиологията./Вестник Марица

Още по темата