Четвъртък, 25 март – Желание за удоволствия. Внимавайте с

Четвъртък, 25 март – Желание за удоволствия. Внимавайте с

Четвъртък, 25 март – Повишена активност, желание за удоволствия. Внимавайте с властите

Луна (Лъв) в опозиция Юпитер (Водолей) – този аспект може да ни постави в положение на противопоставяне срещу закона и властите. Също така бихме могли да сме склонни към екстравагантност и разхищение. В любовните отношения могат да възникнат конфликти и проблеми, да се проявят недостатъци. Може да настъпи раздяла с жена или майка. Жлъчката и черният дроб са особено уязвими. Това важи особено за Лъвове, Скорпиони, Близнаци и Водолеи. За тях обаче е по-добре да не се тревожат, а да се погрижат да изглеждат бляскаво и да се забавляват с приятели.

Слънцето и Венера днес са в абсолютно точен съвпад и Венера, образно казано, е изгорена от лъчите на Слънцето. Това се случва в знака Овен, свързван с активност, борбеност, желание за доминантност, агресия, действие. Това ще важи с особена сила за Лъвове и Овни, затова използвайте тази енергия за спорт и движение. Успех ще имат онези от вас, които тренират, както и спортисти, които изработват бижута от метал и красиви скъпи предмети.

Венера днес е най-импулсивна от всички положения, в които може да се намира. Тя е слаба по сила, затова проявите й ще са лесно обозрими. Чувствата ще възникват мигновено, реакциите на станалото ще са много силни, но изразяването им ще е продукт на егото. Днес влюбванията за младите ще стават бързо, а за по-възрастните могат да предизвикат засилен индивидуализъм, самота или безапелационна привързаност към някого. В същото време днес няма да сте способни да прощавате изневери и предателство. Ако заподозрете, че има нещо такова, прекратете всякакви отношенията! Овните, Скорпионите и Лъвовете ще са прекалено мощно реагиращи на различни дразнения, ще са импулсивни и затова лесно ще вървят към разрив в отношенията, въпреки че ще го преживеят много тежко.

Меркурий и Марс ще са все още в много напрегнат аспект, така че избягвайте пътуванията, защото има опасност от катастрофи. Причината ще са валежи, заледявания, мокър път. Ако купувате техника или търгувате с такава, са възможни обърквания, неточности, липса на елементи, затова внимателно проверявайте всичко или избягвайте покупка на автомобили и машини. Поради този напрегнат аспект очаквайте и повреди в електроуредите, които ползват вода, а също и спукване на тръби.

Плутон (планетата на властта и войните) днес се е изолирала и не комуникира с никоя планета. Това положение ще доведе до тайни и задкулисни действия на правителствата, до издаването на заповеди, които не са подходящи за хората и това след време ще доведе до усилване на напрежението.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата