Вторник, 12 януари – Ще сте изпълнени със стремежи към материални ценности

Вторник, 12 януари – Ще сте изпълнени със стремежи към материални ценности

Вторник, 12 януари – Ще сте изпълнени със стремежи към материални ценности.

Венера е в Козирог от 8 януари 2021 г. и ще е в него до 1 февруари 2021 година. Тя ще даде на хората желание да търсят добро положение в обществото и материално добруване, иначе те ще се чувстват несигурни. Ще имате желание да поемате отговорност за по-млади от вас хора. Хората на ръководни позиции ще са добре в бизнеса. Хората на ръководни позиции ще имат внезапни и вълнуващи преживявания, които ще доведат до материален просперитет.

Този вторник и следващите няколко дни ще са хубави за онези от вас, които ще се занимават с пеене, танцуване, музика и драма.

Очаквате независимост и имате нужда от нея. Трябва да намерите подходящ отдушник за своите емоции.

Нещата ще вървят лесно в този ден. Много добър ден за контакти, разговори, преговори.

За Овните този ден е подходящ за всякакви финансови сделки и спекулации. Той е благоприятен за промени в бизнеса, за уреждане на въпроси с началници и висшестоящи. Хубав е и за тези от тях, които се занимават с финанси, изкуство, политика, строителство, недвижима собственост.

Телците може да се чувстват доста нервни. Те трябва да се пазят от вземане на прибързани решения, от избухвания и добре да обмислят нещата. Те могат да направят много добри промени в бизнеса си, особено, ако става въпрос за нови технологии, компютри, нетрадиционни дейности, проекти. За тях ще са благоприятни дългите пътувания.

За Близнаците не е добре да започват дълго пътуване в този ден. Те може да имат спорове със свои врагове, които да ги изненадат със своите действия. Успехи ще имат тези от тях, които се занимават с управление на чужди пари, застраховане, окултизъм, погребален бизнес, дейности, свързани с тайни. Тези, които работят с чужденци, чуждестранни фирми също ще имат успех. Но началниците може да не са правилно информирани за техния труд или пък да дават разпореждания, които са неясни.

За представителите на зодия Рак денят е хубав за партньорски отношения, за водене на преговори и подписване на договори. Те могат успешно да наемат работници, служители, подизпълнители. Могат да доведат до край изпълнението на някакъв договор.

Лъвовете ще са приятелски настроени към своите бизнес партньори и може да реализират успешни сделки. Може да сбъднат свои мечти и надежди, свързани с бизнеса и с партньорите им. Те може да подменят персонала, с който работят и да извършат генерални промени в него. Добре е да са внимателни при разпределяне на общи пари, за да не се измамят или някой друг да ги измами.

Девите може да имат трудности при воденето на преговори. Сред партньорите може да има непочтени и измамни хора. Ако се занимавате с акцизни стоки, лекарства, течности, медицинска техника, нещата ще вървят добре. Нещата, които предприемат, ще се развиват в бъдеще и също ще са стабилни във времето.

Везните може да очакват всякакви изненади от партньорите си. Ще имат успех тези от тях, които се занимават с транспорт, комуникации, чуждестранни стоки, недвижими имоти, строителство, грижи за други хора. Ако имат подчинени и служители, то не е добре да им се предоверяват прекалено.

Скорпионите може да очакват скарване с бизнес партньорите си, както и с хора, с които са в по-лични отношения. Партньорите ще са непредсказуеми в действията си. Те добре може да се справят с работа с документи, сделки с имоти. За тях е благоприятно започването на някакъв нов бизнес, съвсем различен от онзи, с който са се занимавали до момента.

При Стрелците ще има промени във финансово отношение. При тях може да дойдат повече пари и те да сключат договори, които ще са дълготрайни във времето и ще им донесат материална изгода. За тях денят е много благоприятен за пътуване. Хубав е за тези, които се занимават с търговия, транспорт, реклама, маркетинг, писане, преподаване.

Козирозите може да очакват благоприятни финансови промени, които ще доведат до увеличаване на доходите в бъдеще. Отношението към работата им ще е сериозно и отговорно, те ще са пресметливи. Тези от тях, които се занимават със спекулативни дейности, спорт и изкуство, е добре да са внимателни, защото са възможни изненади.

Водолеите е добре да са внимателни по отношение на парите, защото може да се самоизмамят или да бъдат измамени. Те разсъдливо и трезво ще преценяват нещата в живота си. Те трябва да са внимателни, когато става въпрос за дом и за недвижима собственост. Тези от тях, които се занимават с техника, компютри, медицина, ще имат успех.

Рибите може да разчитат на приятелска подкрепа, когато става въпрос за бизнес отношения и за контакти с по-високопоставени. При тях може да има някаква промяна в плановете, проектите, мечтите. Трябва и да са предпазливи, ако шофират.

Още по темата