Вторник, 2 февруари – Ден на Марс – ден за новаторски решения

Вторник, 2 февруари – Ден на Марс – ден за новаторски решения


 

Вторник, 2 февруари – Ден на Марс – подходящ за новаторски решения и идеи

Вторник, 2 февруари – Ден на Марс – подходящ за новаторски решения и идеи, но не за започване на нов бизнес.

Принципно е важно да се знае, че пет от десетте планети в нашата Слънчева система са в съзвездието Водолей. Заради това всички ние – независимо коя зодия сме, толкова имаме нужда от свобода и от нещо ново, че трудно издържаме. Използвайте това време да начертаете най-смелите си планове, да се освободите от всичко старо, ненужно и закостеняло.

Още в митологията на водата е било отдавано огромно значение. За всички народи по света и в много държави дъждовният период е характерен за сезона на Водолея, като първото новолуние на февруари се е приемало за началото на годината.

За това някои изображения на знака представят божественото създание Ангел – Водоносец. Тази част на небето, където се намира то, във Вавилон, се е наричала „море”. Там се намират още съзвездията Козирог (да не забравяме, че той е с рибешка опашка) и Риби – все водни създания.

Символът на Водолея представлява две вълнисти линии, два потока на времето. Това е осъзнато разделение на добро и зло; на съществуването на човека на две нива – материално и енергийно.

Изображението представлява човек, който лее вода от две делви – от едната изтича живата вода, а от другата – мъртвата.

Заради това, че е въздушен и фиксиран знак, Водолеят е индивидуалист, който се стреми да образува информационен кръг от връзки. Принадлежи към последната триада, която се свързва със служенето на човечеството и се стреми да усъвършенства света.

Тъй като Нептун днес продължава да не си коренспондира с нито една планета и някак тайно и подмолно гледа отстрани, не се подвеждайте от фалшива и неточна информация, проверявайте поставените ви диагнози поне при няколко специалиста, не изпадайте в умопомрачение, внимавайте с алкохол, наркотици и лекарства.

Ако се чувствате леко отвеяни и нетрудоспособни, е добре да се подложите на водотерапия, СПА, на занимания с музика, рисуване и всякакви други изкуства. Също така е добре и да помързелувате. Използвайте въображението си, като записвате идеите, които ви хрумват, защото ще ви потрябват и в бъдеще. Денят не е подходящ за подписване на договори и регистрация на нова фирма, но може да се консултирате с адвокати, държавна администрация и тесни специалисти. Възможни са размествания на земните пластове, както и повреди на техниката в бизнеси, които работят под земята (метро, мини, добиви на нефт, петрол), а също и са очаквани сътресения в дейността на секретни организации. Да внимават ресторантьорите, тъй като, ако работят тайно, има голяма вероятност да бъдат разкрити.

Затруднения може да има и при доставките на стоки, поръчани онлайн, както и при трансфери и разплащания.

Днес е подходящо време за приятелски срещи и сбирки, както и да поговорите и измислите нещо заедно – да планирате съвместна почивка, да обедините средствата си за реклама и популяризиране на бизнеса. Също така днес може да обзаведете дома и да го направите по-различен и практичен, а също така и да си аранжирате офис пространството само по ваш вкус. Близките ви ще възприемат идеите ви и даже ще ви помагат.

Направете нещо различно заедно със семейството си – най-добре е да отидете заедно на опера, театър или изложба.

Денят е много благоприятен за създаване на връзки и контакти, за събиране на ценна информация и трупане на знания.

В никакъв случай не се оставяйте днес да ви води егото и желанието да сте на върха със своята оригиналност при публични изяви, тъй като са възможни конфликти и съпротива от страна на някои хора. Отново ви съветваме да сте много внимателни във финансово отношение, да не прибързвате, да не харчите излишно пари и да не взимате заеми. Не е добро време за покупка на криптовалути.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата