Предсказанията на Ванга за 2021 – две важни личности ще се родят

Предсказанията на Ванга за 2021 – две важни личности ще се родят

Журналистът и приятел на Ванга Сергей Кастарной разкри предсказанията на българската пророчица за 2021 година в ефира на руския Първи канал.
Миналата година по това време Карстарной разказа, че според пророчествата на Ванга през 2020 година ще има две важни дати, които ще бъдат повратни за човечеството – дните с натрупване на пет двойки 22.02.2020 и 22.12.2020.
Сега той твърди, че Ванга е предрекла, че през 2021 г. ще бъде официално обявено откриването на лек за рака.
„Тя каза, че ще бъде през 20-те години на следващия век. Според декодирането, което правим, това ще стане в годината на пеещия петел (според славянския календар – 2021). Това ще годината на благоприятните промени. Ракът ще бъде окован в железни вериги – това са думите на Ванга“, заяви Кастарной.
„Това лекарство вече е изобретено. То вече съществува, но не се рекламира. През 2021 години ще бъде официално обявено откриването на лекарство за рака. Това лекарство ще съдържа много желязо“, каза още приятелят на Ванга в предаването“ Всъщност „.
Предизвикателствата за човечеството ще продължат и през 2021 година. По-специално, някои региони по света ще са изправени пред големи наводнения. „В началото на лятото крайбрежието на Америка и редица страни в близост до моретата ще претърпят чудовищни ​​природни бедствия, ще има наводнения и болести“, каза Кастарной.
„Възможни са локални войни в латиноамериканските страни, но няма да има глобални“, каза Кастарной, като отбеляза, че не всички прогнози на Ванга са точни.
Сергей Кастарной обяви и прогнозата за края на пандемията от коронавирус. Според него инфекцията ще престане да вилнее през пролетта. „До март ще се случват негативни неща, но на 20 март – първият ден от пролетното равноденствие ще започнат приятни трансформации“, смята той.
Според журналистът Ванга е предрекла и още едни важен момент от 2021 година. Според нейно пророчество през тази година ще се родят две много важни личности. „Тази прогноза е направена в състояние на транс и в този момент беше невъзможно да се получат подробностите“, каза Кастарной./Dariknews.bg

Още по темата