Понеделник, 9 ноември – Ден на Луната – въздържайте се от критика

Понеделник, 9 ноември – Ден на Луната – въздържайте се от критика


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 9 ноември – Ден на Луната – напрегнат емоционален ден, въздържайте се от критика и не започвайте нови проекти.

Луната е намаляваща, което прави деня подходящ за почистване на дома и офиса, за започване на диети и дейности в областта на здравословното хранене, спорт, грижи за тялото.

До обяд Луната ще има влияние върху по-трезвата ви преценка, върху добрата ви способност за учене и комуникативни умения. Бързо ще възприемате всяка нова информация и ще сте отворени към всичко ново. В следобедните часове Луната ще смени знака си и ще премине в Дева. Това положение ни прави аналитични и критични. Ние сме продуктивни, но сме загрижени за здравето си. Днес работата и изпълнението на задълженията са на преден план.

Днес ще имаме изострено внимание, амбиция и оригинална мисъл. Ще имаме по-добри способности да убеждаваме другите. С независим дух ще вървим по своя път и ще търсим нови методи на действие. Ще сме решителни, ще имаме полет на въображението и ще имаме късмет в нещата, които правим.

Времето е подходящо за нови научни разработки и иновации в бизнеси в сферата на хранително-вкусовата промишленост, в диетологията, в съставянето на здравословни режими и в грижите за тялото.

Днес обаче ще се окажете в много екстремни ситуации, провокирани от силни страсти. Някои от тях могат да са свързани с необуздани еротични желания. Може да сте раздразнителни и недоволни от партньора си – дори може да се стигне до конфликти. В някои случаи дори може да се стигне до раздяла. В този ден ще се наблюдава висока склонност към изневери, към екстремен живот, подчинен на инстинктите, към създаване на множество любовни връзки. Една част от хората могат да се почувстват като магнит привлечени от представители на срещуположния пол, но ще трябва да си дадат сметка, че те не са важни за тях. Те ще се твърде заети със себе си и чувствата на другите ще са им в голяма степен безразлични. Денят не е подходящ за нови връзки и партньорства.

Аспектът между Слънце и Нептун събужда изтънчени чувства и усещания, вкусът и сетивата ни за любов, красота и изкуство. Ще ни привличат мистични изследвания. Денят е подходящ за медитация, уединение, йога, релаксираща музика, за всякакви дейности, при които е необходимо въображение и интуиция. Добре ще печелят търговците на алкохол, лекарства и опияти.

Не подписвайте договори за покупка на земя и недвижими имоти и избягвайте държавните администрации. Възможни са проблеми и забавяния на съдебни дела, както и трудности при уреждане на въпроси с висшестоящи.

На световната сцена са възможни неочаквани промени, които ще повлияят и на народите, и на властовите елити.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

Още по темата