Понеделник, 16 ноември – Безразборност и желание за бягство

Понеделник, 16 ноември – Безразборност и желание за бягство


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 16 ноември – Безразборност и желание за бягство

Изпълнението на задълженията ви няма да върви по план и то не защото някой ще ви пречи, а просто сърцето ви няма да ви позволява да стоите на едно място. Това важи особено за представителите на Стрелец, Овен и Риби. Препоръчваме ви да намерите поне два часа за активни спортни занимания или за потапяне в света на мечтите. Това може да са промеждутъците между 8.00 часа и 8.40 часа, както и от 12.40 часа до 13.20 часа.

Внимавайте да не угаждате прекалено много на любимия човек, в опита си чувствата ви да бъдат разбрани. Имайте предвид, че чувства могат да се разпалват и при откази.

Внимавайте в оптимизма си при пазаруването и в крупните финансови сделки, защото може да похарчите прекалено много пари. Придържайте се към по-голяма консервативност, защото приходите, които очаквате, ще се изплащат продължително и на малки порции.

Ако днес дизайнерът на вашия офис предложи да купите скъпо и представително обзавеждане, с което да впечатлите бизнес партньорите си, изчакайте ден – два, за да обмислите идеята.

Следобед не е добре да подписвате договори и да водите разговори и преговори с партньори от чужбина, защото ще има неясноти и няма да можете да видите цялата картина. Не всичко, което ви обещават, изглежда така, както ви го описват и може да останете разочаровани. Това важи особено за хората, които търгуват с алкохол и други акцизни стоки, или са заети в киноиндустрията и фармацевтичния бранш.

Водолеите и Рибите ще имат успешен ден в бизнеса, където може да се очакват положителни промени.

За Водолеите идея, подсказана от приятел в случаен разговор, може да се окаже ключова за бъдещ успешен бизнес.

Този ден за Рибите е подходящ за пътуване.

Телците да не вземат пари на заем и да не подписват договори за кредит, защото днес те ще са непрактично оптимистични и преценките им за бъдещи приходи ще бъдат плод на самоизмама – особено следобед.

Девите, които се занимават с недвижими имоти, ще имат успешен ден. Същото важи и за тези от тях, които работят от вкъщи.

Близнаците може да се срещнат нова любов и затова трябва да бъдат смели и да си признаят чувствата. Те могат да имат и хубави отношения с бизнес партньорите си, но не трябва да смесват личния живот със служебния.

От 11.20 часа до 12.00 часа, както и от 16.00 часа до 16.40 часа е благоприятно време за всички зодии за развиват бизнес и нови начинания.

На 12 ноември бе последното преминаване на Юпитер през положението на Плутон. Започва нов цикъл на Юпитер спрямо Плутон. Пандемията започна точно заради съвпада на Юпитер с Плутон. При транзитите най-важно е последното минаване на дадена планета през определена точка. Първото преминаване беше през март 2020 г., второто – през юни 2020 г. и сега е третото – през ноември 2020 година. През тези месеци са и пиковете на пандемията.

Предишният съвпад на Юпитер с Плутон беше в Стрелеца през 2007 г. и то съвпадна с галактическия център. То донесе финансова криза, промени в международните отношения, международната търговия, в отношението ни към духовния свят и неговото разбиране.

Ако разгледаме астрологичната карта на 12 ноември 2020 г., ще разберем какво ни очаква през започналия тогава нов цикъл на Юпитер.

Сега човечеството е изправено пред предизвикателството да се учи, да премине пред изпитания, за да отиде в по-горен клас. Това е така заради северния лунен възел в  Близнаци, които се управляват от Меркурий. Неслучайно на политическата сцена в момента има много лица, които са под този слънчев знак.

Меркурий ни изпитва дали ще съумеем да различим истините (Юпитер) от лъжите (Нептун). Меркурий ще постави на изпитание и физическото, и психическото ни здраве.

И образователните институции ще трябва да се справят с предизвикателствата, като ще трябва значително да се променят и трансформират заради Плутон и това вече се случва. Образованието, каквото го познавахме до вчера, вече няма да съществува. То ще се превърне в нещо съвсем ново и различно.

Юпитер и Сатурн скоро  ще влязат във Водолей и ще направят квадратура с Уран в Телеца. Това ще провокира хората да търсят повече свобода за себе си, но също ще направи така, че обучението вече ще е дистанционно, с помощта на компютри, интернет. Образованието ще бъде разрушено във формата, в която го познаваме, и ще се изгради по съвсем нов и различен начин.

Пътуванията също ще са засегнати, както и комуникациите, транспорта, туризма. В тези сфери ще има проблеми и напрежение.

На изпитание ще е подложено и общуването между хората, както и събирането им в групи, съюзяването им в организации от всякакъв тип.

Когато се случва точният съвпад на Юпитер и Плутон, Марс е точно преди обръщането на движението си. Той е стационарен и вреди, независимо, че е силен по знак. Марс, в края на януари, ще е в съвпад с Уран и в квадрат със Сатурн, Юпитер и Слънцето и може да предизвика много размирици и недоволства, военни действия срещу демонстранти, граждански войни и революции. Хората по цял свят ще са недоволни от ограничаването на свободите им и от финансовата криза, която е вече факт, но ще се задълбочи в началото на 2021 година. Пътуванията със самолет (Уран) ще са невъзможни или силно ограничени.

Венера, планетата на парите, на 12 ноември 2020 г. ще е в квадрат с Плутон, Юпитер и Сатурн във въздушни дом и знак, което говори, че през следващите години хартиените пари може да изчезнат и да се заменят с дигитални. Това е много вероятно да стане първо в Китай, който е под знака на Везните. Венера е в съвпад с Луната. Вероятно ще има тежка финансова криза и също загуба на собственост, недвижими имоти, бизнес фалити.

Тази криза тотално ще промени системата ни от ценности.

Нептун е в собствен знак в Риби, но вече е стационарен и това положение не е благоприятно. Той ще обърне движението си на 29 ноември 2020 г., точно преди лунното затъмнение, което е на 30 ноември. Тази планета влияе върху наличието на много дезинформация и откровени лъжи. И в сферата на медицината ще има много паника и дезинформация. Там също може да се очакват големи промени и не е сигурно дали те ще бъдат положителни или ще объркат още повече съзнанието на хората.

Нептун е стационарен през ноември и декември 2020 година. След това може да се разберат много заблуди в областта на медицината. В следващите 12 години може да се очаква липса на пандемии, освен ако не са изкуствено създадени, каквато е тази в момента.

Предстоят ни тежки изпитания, в които трябва да запазим свободата си като човешки същества и да не допускаме страхът да обърка тотално живота ни.

Следващата среща на Юпитер и Плутон ще е в знака Водолей през 2033 година и тогава пред нас ще стои предизвикателството за внедряването на изкуствения интелект навсякъде в живота ни – във всичките му сфери. Но това ще е и предизвикателство за ново отношение към човека, развитието му и съхраняването му като индивидуална личност. Тогава вероятно контролът върху всички нас ще е пълен, ако не защитим правата и свободите си, ако не разчупим оковите.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата