Понеделник, 15 март – Новолуние – подходящо време за нов

Понеделник, 15 март – Новолуние – подходящо време за нов

Понеделник, 15 март – Новолуние – ден на Луната и подходящо време за стартиране на нов бизнес

Луната днес е в знака на Овена – много силно начало, време за активност, разширяване на бизнеса, старт на нови идеи и начинания. Това новолуние е характерно с точния много близък аспект на Слънце, Венера и Нептун – всичко в сферата на емоции, чувства, въображение, невидимия свят, висшата любов ще се усещат засилено. Представителите на Риби, Рак и Скорпион, родени след средата на знака, ще имат засилена чувствителност, интуиция, късмет, така че не трябва да пропускат това време за реализиране на мечтите си. Ако започвате нова връзка, днес е много благоприятно време за това.

Този понеделник повечето от вас ще имат желание да злоупотребяват с алкохол и опиати, но денят е по-скоро благоприятен за започване на пречистващи диети и е добре да постите. Още повече, че днес е началото на великденския пост. Това важи особено за Девите, които ще се усещат неразположени, неадекватни и може да имат проблеми с червата.

Овните могат да предприемат далечни пътувания, но трябва да се пазят от вируси и инфекции. Ако работят с чужденци, този понеделник ще им донесе успехи.

Телците ще имат възможност да са в голяма компания с приятели, а също да намерят такива от чужди страни. Те ще имат романтични запознанства, които са неочаквани, по интернет или от приятелския кръг.

Близнаците е възможно да направят сериозна промяна в кариерата и ако тя е свързана с изкуство, лечения, религия, чужбина ще е много добре. Жените да внимават за измами в работата или от партньора.

Раците ще могат да се потопят в едно ново духовно пътешествие, да започнат да изучават нещо далечно и ново, да се срещнат с влиятелни личности и да започнат реализацията на големи проекти.

Лъвовете ще имат доста сексуални емоции, а също е възможно да теглят кредити или да се занимават с наследства. Препоръчваме да са особено внимателни заради неточности и фалшификации.

Девите да започнат диета и да работят с чуждестранни партньори. Ще имат развито въображение, но някои от партньорите им ще искат да ги измамят.

Везните ще могат да решават важни въпроси, свързани с висшестоящи, с адвокати и консултанти. Ако работят в сферата на фармацията или изкуството, днес е много благоприятен ден за техните начинания. Но да са предпазливи по отношение на вирусните инфекции. С колегите и служителите си също е добре да внимават заради лъжи и интриги.

Скорпионите ще усещат прилив на емоции и желание за любовни изживявания. Ще могат успешно да манипулират и да залагат, да реализират спекулативни сделки.

Козирозите може да имат спречквания с роднини по отношение решаване на въпроси, свързани с наследства или далечни пътувания. Успешни ще бъдат тези, които реализират финансови операции и спекулации – затова времето е много подходящо.

Водолеите ще имат възможност да реализират и най-налудничавите си желания, но трябва да са внимателни с харченето на пари, тъй като ще купуват само за собствено удоволствие и без особено да се замислят.

За Стрелците и Рибите е важно да бъдат внимателни, когато подписват договори. Тъй като Меркурий е накрая на Водолей, точно преди да навлезе в Риби, са възможни измами или неточности в документите. Също така за тях е важно да проверяват за дефекти, когато купуват някаква техника.

Денят е подходящ за структурирането на бизнеса им, за писане на правила, разговори с началници и промени в работата. При съвещания, оперативки и сбирки на екипа – всички ще са много активни и ще се родят нестандартни идеи, на които е добре да се обърне внимание.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата