Понеделник, 14 декември – Избягвайте започването на нови дейности

Понеделник, 14 декември – Избягвайте започването на нови дейности

Понеделник, 14 декември – Новолуние и слънчево затъмнение, което е последното за 2020 година. Избягвайте да стартирате нови дейности, да се посвещавате на нови идеи и запознанства.

Днес е последното новолуние, съчетано със Слънчево затъмнение. Особено повлияни ще бъдат тези от вас, които са родени между 11 и 16 декември и между 11 и 16 юни. Децата, родени на 14 декември, ще имат мисия да са духовни учители и да пътуват по света.

Денят е много добър за всякакви дейности, свързани с философия, включително купуване на подобни книги, учене и практикуване на различни техники в сферата на духовното.

Слънцето и Луната, заедно в Стрелец, отварят мощен портал, който символизира истинско ново начало – нещо, от което имаме нужда след тази година.

Затъмненията са свързани с лунните възли и този път е активен южният възел. Той е свързан с миналите ни животи, с това, с което сме влезли в настоящото си битие, с кармата и със зоната ни на комфорт.

Целта на това затъмнение е да се опитаме да се излезем от нашата зона на комфорт, да започнем да учим нови неща, да направим значими промени и да се придвижим към нашата истина – а тя е онова, за което сме дошли на земята.

Поведението на много от Овните, Близнаците, Стрелците и Везните ще е по-меко, но и по-живо – като че ли искри ще се сипят от всички страни. Държанието им ще е приповдигнато, оптимистично. Тези хора няма да искат точно днес действията им да бъдат ограничавани. Те няма да са склонни да се съобразяват с обстановката около тях и тяхното поведение ще зависи от вътрешната им настройка.

В същото време добре ще се вписват в обществото. Ще са любознателни и ще имат желание да се държат наставнически, да предават личния си опит, да поучават. Ще имат изострено чувство за собствената си значимост. Ще изразяват щедро чувствата си, без притеснения.

Възможно е специално Овните и Везните да бъдат малко по-агресивни и конфликтни, но това ще се дължи на факта, че днес ще се борят да отстояват мястото си под слънцето.

Денят е благоприятен за учители и преподаватели, но има опасност от нервни напрежения.

Това новолуние ще се отрази върху начина на мислене. Дребните детайли ще се възприемат като много едри – сякаш човек строи сграда не от тухли, а от огромни блокове. Днес няма да сме способни да обръщаме внимание на детайлите. Избирателно ще подхождаме към информацията – това, което ни е интересно, защото се отнася до целите ни, ще го възприемаме без проблеми и ще трупаме знания за него. Но всичко, което е извън рамките на нашия интерес, ще го отхвърляме. Ще имаме много висока избирателност и с това рязко ще се увеличи нашата работоспособност, но по отношение само на една конкретна сфера, в другите по-малко ще можем да обменяме идеи и възприятията ни няма да са толкова изострени.

Днес е добре да проявим избирателност и в контактите си с хората – предварително да оценяваме предстоящи срещи и да общуваме приоритетно с личности, които биха ни били полезни и които ценим високо. През следващите дни ще стесним кръга от събеседници, с които ще общуваме. Добре е да се ориентираме най-вече към онези, с които имаме общи делови интереси или са висшестоящи.

За много хора днешният ден ще даде тласък до месец да си сменят дома.

Тъй като при много от вас ще се наблюдава изострено въображение, добре е да записвате всичко, което ви хрумва, за да го използвате в бъдещ проект. Повишава се и чувствителността към ораторите, така че, ако имате публични прояви, много внимателно подбирайте думите. Речта и мисленето днес са под влияние на емоциите и пъргавината на ума.

Денят е много благоприятен за всички, които се занимават с писане. Тези хора ще генерират образите в ума си на безсъзнателно ниво. И по много интересен начин ще възприемат околния свят. Затова ви съветваме още днес да напишете коледните си картички и послания, а също така и късметите за новогодишната баница.

Във физически план нервната и храносмилателната система ще са във взаимна зависимост. Тъй като сме в новолуние, лечебният глад би имал благоприятен ефект.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата