Петър Колев скочи на двама футболисти и се оплака от тежко наследство (ВИДЕО)

Петър Колев скочи на двама футболисти и се оплака от тежко наследство (ВИДЕО)

Снимка: beroe.bg

Старши треньорът на Берое Петър Колев атакува двама от чуждестранните играчи на тима – Еривалдо и Фуртадо, които остави извън групата при загубата с 0:2 от Арда.
„Има 11 играчи с договори за следващия сезон. Един от тях веднъж е попадал в групата, а друг постоянно не е в групата. Как да разчитам на футболисти, които нямат никакъв ритъм на игра. Предстоят ни четири кръга до края, а на мен ми остава избор от 8 човека, които са с договори. И ви питам вас, двамата играчи с договори – Еривалдо и Фуртадо, след мача в Разград вие бихте ли ги пуснали да играят срещу Арда?!“, ядосан бе наставникът пред клубната телевизия на Берое.
„Ще имам разговор с ръководството през другата седмица, защото някои неща, някои неясноти в края на сезона, не са нормални. Защото ние в момента играем без цел в първата шестица. А аз съм поставил такава на играчите, но явно половината от тях не са тук. Много е трудно да ги мотивирам, но ако имам шанс, мисля, че ще мога да го променя това“, добави Колев.
„Не бях доволен игрово от хората, които напуснаха на полувремето срещу Арда (б.р. – Илиян Стефанов и Макута). Към тях нямам реваншизъм. Макута е без ясно бъдеще, но аз му давам шанс. Илиян Стефанов пък е бъдещето на Берое. Той може много повече. Предстои ни огромен процес на селектиране на играчи, който може би няма да завърши с началото на подготовката, защото наследството, което е в момента, е доста тежко. Всичко зависи на какви позиции ще вземем играчи. Вече съм наясно с това кои играчи ще си тръгнат“, завърши треньорът на заралии.

Още по темата