Вторник, 23 февруари – Склонност към прекалено идеализиране

Вторник, 23 февруари – Склонност към прекалено идеализиране

Вторник, 23 февруари – Необичайни желания, склонност към прекалено идеализиране

Днес успех ще имат всички, които се занимават с кино, театър, а също така певци, музиканти, танцьори. Освен това денят е хубав за хората, чийто бизнес е свързан със СПА центрове, медицинска техника, петрол, лекарства. Успешен ден и за тези, които се занимават с производство и продажба на алкохол и всякакви течности.

Хората, които търгуват с животни или имат ветеринарни кабинети, също ще имат успех.

Като цяло за представителите на всички зодии е добре да проявяват по-голяма самоувереност.

Успехите в живота ще идват в резултат на собствени усилия, способност за концентрация и добра организация. Добре е да проявявате отговорност, морал и животът ви ще се подреди по добър начин.

Овните е добре да внимават с парите, за да не загубят или изхарчат повече от предвиденото. За тях денят е подходящ за уреждане на въпроси, свързани с недвижима собственост. Те успешно може да планират далечни пътувания, да общуват с чужденци.

Телците днес може да разчитат на приятелска подкрепа и реализация на някои от плановете им. Те може да имат успех в начинания, свързани с техника и компютри. Може да планират бизнеса си и да го разширяват и променят. Отношенията с висшестоящи и началници ще имат благоприятно въздействие за тях.

Близнаците ще изживеят положителни промени, свързани с пари и с възможност да изкарват такива. Те трябва да са самоуверени, ако комуникират с началници и висшестоящи. Ако имат да уреждат въпроси, свързани с банки, съдилища и държавни администрации, това е подходящо време да действат.

Раците днес ще имат успехи в много неща, с които се захващат. Те може да разчитат на късмет. Добре е да сдържат емоциите си, особено, ако водят разговори и преговори с бизнес партньори. На тях по-особено ще им върви в отношенията със служители в държавни администрации.

Лъвовете днес успешно ще водят преговори, ще изготвят договори и всякакви документи. Те ще имат успех, ако други лица са им доверили парите си. Успешно ще могат да се справят с неща, свързани с кредити, заеми, дългове.

Девите ще имат успех при воденето на преговори и подписването на договори. Те днес може да реализират някои от своите планове и проекти, както и да правят промени в тях. За тях денят е благоприятен за всякакъв бизнес, свързан със земеделие, животни, медицина, хранене, чистене, масажи.

Везните може да извършват промени в бизнеса, като, например, го разширяват. Отношенията с началници и висшестоящи ще са благоприятни, както и с колеги и подчинени. Днес може да наемат работници, служители, подизпълнители. Ако управляват чужди пари, е добре да са внимателни, защото може да има изненади.

Скорпионите ще имат успех в дейности, свързани с преподаване, пътуване, работа в банки и съдилища, държавна администрация. Те може да имат успех и в занимания, свързани с изкуство, кино, театър, работа с деца. Успешно могат да планират и далечни пътувания.

Стрелците могат да се заемат с неща, свързани със заеми, изплащане на дългове и сключване на застраховки. За тях е благоприятно да уреждат въпроси, отнасящи се до недвижима собственост, наеми, строителство, сделки с имоти. Ако пък заниманията им са свързани със секретни операции, е добре да знаят, че ще имат много успешен ден.

Козирозите могат да планират кратки пътувания, да имат успех в дейности, свързани с транспорт, комуникации, търговия, учене и преподаване. На тях ще им върви в отношенията с партньорите. Последните може да са по-емоционални и с променливи желания и настроения.

Водолеите днес ще имат успех при планиране на финансите си. При тях може да има приход на по-големи суми. Днес е добре да работят усърдно, защото работата ще им донесе в бъдеще отплата. Отношенията с подчинени, колеги, подизпълнители ще са благоприятни за тях и те ще работят добре за тях.

Рибите са щастливи до края на февруари, а също така и до 20 март, защото Слънцето се движи в техния знак. Ще имат късмет и успех във всичко и трябва смело да изявяват себе си.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата