Петък, 26 март – Експанзивност, великодушие

Петък, 26 март – Експанзивност, великодушие

Петък, 26 март – Експанзивност, великодушие, но и прояви на наивност

Днес трябва да се избягват финансовите спекулации. Може да имате усещане, че губите контрол върху ситуацията. Ще се натъквате на прояви на егоизъм и неразбиране от страна на висшестоящи. Може да изпитате желание да се разделите с някои началници.

Съзнателно трябва да се опитате да контролирате проявите на прекалени страсти, угаждане, апатия, да нямате прекалено високи очаквания от живота. Може да ви се наложи да се справяте с морални конфликти.

Онези от вас, които се занимават със спорт, изкуство и начинания, изискващи смелост и енергия, както и с дейности, осигуряващи удоволствие на други хора, ще имат успехи.

Овните днес може да очакват много жизнена енергия, позитивизъм, успех във всичко, свързано с воля, инициативност, лични усилия и смелост в начинанията. Ще им върви в рекламата, маркетинга, във воденето на преговори и кореспонденция. Тези от тях, които се занимават с търговия, също ще имат успех. При Овните, чийто бизнес е свързан със спорт, изкуство, деца, също може да се очаква положително развитие.

Телците днес ще са успешни в дейности, свързани с недвижими имоти и строителство, интериор, дизайн. При тях може да има напрежение заради хората, с които живеят и делят общи пространства. При тях ще идват пари, но ще имат и доста харчове, което ще ги прави нервни, напрегнати и предразположени към скандали.

Близнаците днес ще имат хубав ден за организиране на кратки пътувания, особено във връзка с работа и бизнес, а също и ще сключват сделки с техника, както и ще могат успешно да я ремонтират. Те може да са по-напористи и напрегнати при водене на разговори и кореспонденция във връзка с бизнес сделки. За тях денят е подходящ за изготвяне на документи.

Раците ще имат успех в печеленето на пари, но ако го правят със собствен труд, при тях ще настъпят немалко промени. Онези от тях, които работят нещо, свързано с удоволствие и развлечение на други хора, също ще могат да се поздравят с успех. Днес е подходящ ден да водят преговори и разговори с началници и висшестоящи.

Лъвовете ще са емоционални, ще искат на всяка цена да получават аплодисментите на публиката. Тези от тях, които се занимават със спорт, изкуство, грижи за деца, организиране на събития, ще имат успехи. Това важи и за хората, които се занимават със спекулативни начинания и бизнес, свързан с риск и късмет.

Девите ще имат успехи в управлението на чужди финанси, те днес може да се заемат с разпределянето на парите между тях и бизнес партньорите. Партньорите им може да са все така несигурни, хлъзгави и дори измамни, но Девите със своите умствени качества на анализатори ще се справят с всяко предизвикателство.

Везните ще имат щастие и късмет в бизнес партньорствата, във воденето на преговори и сключването на договори. Те днес могат да започнат да реализират свои планове, проекти, мечти. Ако се занимават с европейски програми и проекти, ще имат късмет. При тях е възможно скарване с държавни служители.

Скорпионите ще са успешни при наемане на служители, подчинени, персонал. Ще имат успехи в отношенията с колегите. При тях може да има промени, касаещи началници и висшестоящи, от които те ще извлекат полза за себе си. Днес е добре да се заемат с най-належащите промени, свързани с работата и хората, които работят за тях.

Стрелците ще имат успехи, ако работят неща, свързани с деца, удоволствия, пътувания, организиране на събития, спорт, изкуство, предмети на изкуството, спортни стоки. Те също ще имат необходимост от признание на труда си и аплодисменти, които ако получат ще се почувстват енергийно заредени и свободни да започнат нови начинания.

Козирозите ще имат щастие в неща, свързани с кредити, дългове, заеми, вземане и даване на такива, както и с предоговаряне на условията във вече съществуващи. Те ще имат успехи в области като управляване на чужди пари, тайни дейности, охрана, обработване на секретна информация, политика, строителство и работа с недвижими имоти.

Водолеите ще имат късмет в неща, свързани със социална дейност, нови революционни технологии, машини, компютри. Техните бизнес партньори може да се окажат измамни и да ги подведат, да предприемат действия, които не са били предварително уговорени и планирани. Те ще имат успех в рекламата на своя бизнес.

Рибите днес може да правят успешни промени в кръга на своите подчинени и колеги. Те може да очакват някакви нови и гъвкави възможности за печалби. Парите при тях ще идват лесно и бързо. Те може да ги харчат също така – лесно и бързо. Всички промени в работата им ще протичат лесно и успешно в този ден.

Още по темата