Петък, 19 февруари – Напрегнат ден, проблеми с информацията

Петък, 19 февруари – Напрегнат ден, проблеми с информацията

Петък, 19 февруари – Напрегнат ден, проблеми с информацията

Слънцето влиза в знака на Риби и завършва цикъла. Затова в този знак има съвместяване на две полярности: единият вид Риби са дълбоко потопени в себе си и във вътрешния си свят, а другият вид възприемат импулсите отвън – те са амбициозни, гъвкави и отворени към външния свят, стремят се към Овена, който се асоциира с активност. Ето защо днес ще наблюдаваме и завършек на някакви важни действия, и – едновременно с това – начало на нещо ново(семето е вече в почвата).

Предишният знак – Водолей – също е множествен и има няколко разновидности. И Рибите имат няколко форми и различни видове, но всички представители на знака търсят цялост във вътрешния си свят. Те се стремят да обединят в едно всички свои усещания и различен опит.

Днес любимото състояние на представителите на Риби, Дева и Рак е „отпуснатият кеф” – да седят на плажа, морските вълни да се разбиват в краката им, а те да не правят нищо. Същото се случва и вътре в тях и важи за всички Риби. За тях вътрешният свят е много по-реален от външния. След като те „обработят“ лабораториите на съзнанието си, се получава интересен резултат: те създават своя измислена реалност, творят в нея и обичат да пребивават там по-продължително време.

За Рибите е в сила принципът „всеки плава на своя кораб” – никой не може да разбере какво преживяват в себе си, но те са много щастливи. От тук идва тяхната мечтателност, склонност да говорят на неразбираем за нас език, заради което смятаме, че са неадекватни.

Днес трябва да сте особено внимателни по отношение на информацията, която стига до вас и да я проверявате, защото са възможни прибързани реакции и заблуди.

Близнаците ще са особено разконцентрирани и склонни да се поддават на манипулации, като и самите те ще се изкушават да лъжат. Рибите, когато говорят за реално случващото се около нас, ще усещат в него най-фините нюанси, които за тях ще са много по-важни, отколкото „големите“ факти.

Затова ви съветваме днес да се поотпуснете, да не подписвате договори, да проверявате документите и багажа си при пътуване. Осланяйте се най-вече на интуицията и на вътрешния си глас и не си позволявайте да прекалявате с алкохола. Ако ви се налага да пиете лекарства, прочетете внимателно листовката и вижте срока на годност. Не бързайте, макар че ще имате усещането, че времето не ви стига.

 При представителите на Водолей, Скорпион, Телец и Лъв, родени след средата на знака, ще има неочаквани срещи с приятели и любовници от миналото. За тях ще е характерна изключително висока чувствителност, изострена впечатлителност, много ярко въображение, но, при наличието на всички тези хубави качества, те ще са лишени от възможността да виждат реалността в живота.

Венера и Марс ще са в точен напрегнат аспект, така че ще има много емоции, разпалване на страсти и бурни преживявания. Днес е важно представителите на всички зодии да избягват изясняване на лични отношения. Освен това Венера прави точен съвпад с една неподвижна звезда – Sadalsuud, която е късметът на късметите. В любовен план много от вас могат да се окажат страхотни късметлии, други пък обратно – могат по най-глупавия начин да изпуснат птиченцето на щастието – ето защо бъдете бдителни. И тъй като Sadalsuud носи освен късмет и богатство, е възможно, поради напрегнатия аспект с Марс, да има както големи и непредвидени финансови загуби, така и големи парични удари.

Ако сключвате брак днес, имайте предвид, че е доста рисковано и този брак ще е твърде странен. Най-малкото – очаквайте проблем с документите.

Тези от вас, които работят в колцентрове или с различни комуникации и интернет, да имат предвид, че могат да не се справят много добре поради претовареност на линиите, грешки, забавяне или спиране на връзката.

Възможни са внезапни повреди в техниката, непредвидени ремонти и ескалация на напрежението.

Очакваме повишение на курса на долара, така че, ако ви предстои пътуване, днес купувайте валута.

Един съвет и по отношение на здравето – днес в никакъв случай не си правете операции на очите. Като цяло пазете зрението си, като това в особена степен важи за родените в началото на Стрелец и Дева.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата