Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг се пробужда

Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг се пробужда

Петък, 16 юли – По обяд чувството ни за дълг се пробужда

Този петък, по обяд, Луната образува тригонална връзка със Сатурн, което ще пробуди чувството ни за дълг и отговорност. Това е време, в което ние, без да го осъзнаваме, уреждаме неизплатените си сметки. Така или иначе това трябва да се направи, а днес просто се случва. Но това разположение на Луната спрямо Сатурн има и други ефекти.

Ще понасяте по-добе от обикновено изблиците на гняв срещу вас и напрежението, защото Сатурн ще ви зареди с търпение и сила. Ще се чувствате вътрешно по-сигурни. Миналото също може да изиграе роля – във вас може да се пробуди споменът за красиво преживяване, което да ви даде сила.  

Ето на какво да обърнат внимание отделните зодии:

Овните могат да си намерят по-добре платена работа, а онези от тях, които имат сериозен бизнес, ще могат да се похвалят със стабилен финансов растеж. Други ще научат, че заплатата им е повишена.

Телците ще са заети да мислят как да отдадат под наем магазин или заведение, но е препоръчително точно днес да не започват ново бизнес начинание.

Близнаците ще изпитат задоволство от покупките, които са направили – те ще са им особено необходими и на разумни цени.

Раците ще трябва да променят начина си на мислене по отношение на парите – сърцето ще им нашепва едно, а разумът – съвсем друго.

Лъвовете ще са доволни от финансовите си резултати. Тъй като звездите се нареждат в тяхна полза, могат спокойно да планират бъдещите си вложения.

Девите днес ще бъдат много пресметливи, ще има силното желание да организират живота си с един замах. Препоръчително е да бъдат по-спокойни и да вярват, че каквото и да се случи – накрая всичко ще се нареди, както трябва.

Везните ще имат по-сериозни разходи най-вече за здравето си и за поддържането си в добра форма.

Скорпионите ще са късметлии – очакват ги големи финансови печалби.

Стрелците ще са хора на действието и решенията, които ще вземат в работата си, със сигурност ще им помогнат да спечелят добри пари. Днешната им упорита работа е добра инвестиция за утре.

Козирозите ще са благодарни на съдбата за това, което притежават. Ще си дадат сметка, че неблагодарността може да им се отрази негативно – само за ден добрите им финансови показатели могат да паднат стремглаво надолу.

Водолеите е добре да не се занимават с хазарт и да не участват в спекулативни сделки.

Рибите ще харчат с широка ръка за хората, които харесват и обичат. Макар и тези разходи на емоционална основа да попадат в графата „неразумни“, крайният резултат ще има положителен ефект.

Още по темата