Левски обяви резултатите от кампанията на сина на Гунди (ВИДЕО)

Левски обяви резултатите от кампанията на сина на Гунди (ВИДЕО)

Левски обяви резултатите от кампанията, която бе подета от Андрей Аспарухов в помощ на „синята“ школа. Както е известно, синът на Гунди прекрати „1000 за „Левски“ в „HelpKarma“, заради разразилия се скандал около платформата. Ето и какво написаха от столичния гранд на официалния си сайт:
Скритите послания на Сираков и Стоянович! Дуетът обърна кривата на настроението

Левскари,
преди три дни синът на клубната легенда Георги Аспарухов – Андрей, обяви, че временно прекратява дарителската кампания „1000 за „Левски“ в платформата „HelpKarma“.
Благодарение на личната ангажираност на Аспарухов и 261 дарители през последните месеци, ръководството на Академия „Левски“ имаше възможност да закупи 135 футболни топки и тренировъчни пособия.
Средствата бяха предназначени единствено за подпомагане на школата, а в клуба постъпиха общо 12 767 лева – 8212 лв. на 31.08.2020 г., 2409 лв. на 06.10.2020 г. и 2146 лв. на 10.11.2020 г.
С тях са закупени 90 топки Adidas Tiro Competition (размер 5) – 6300 лв. и 45 топки Adidas Tiro Competition (размер 4) – 2444,79 лева. Те бяха разпределени на отборите от различните възрасти в „синята“ Академия.
Тренировъчните пособия включват два вида конуси, тояжки, спортни рингове, въжета за скачане, ролери и дискове за масаж и полутопки за баланс с ластици, като за тях бяха заплатени 1575,72 лв.
Останалата сума в размер на 2446,49 лв. ще бъде използвана за други нужди на Академия „Левски“, като информация за изразходваните средства ще бъде предоставена своевременно на привържениците на клуба.
„Подпомагането за Академията на “Левски” е нещо много лично за мен. Надявам се да продължим започнатото, защото тези деца и техните треньори наистина имат нужда от хора, като вас – дарителите“, сподели Андрей Аспарухов.
Никакви индикации за генерален спонсор на Левски

„ПФК Левски“ изказва своята искрена благодарност към Андрей за това, че никога не забрави къде е неговият дом и използва всяка възможност да допринесе за развитието на децата на „Левски“. Специално благодарим на тези 261 дарители, които се включиха в кампанията, и за пореден път демонстрираха силата на левскарския дух.
За всички нови форми на дарения и официални кампании, свързани с „ПФК Левски“, ще Ви информираме допълнително.
Един за всички, всички за „Левски“

Още по темата