Кобрата скочи на Слави в собствената му телевизия

Кобрата скочи на Слави в собствената му телевизия

Кубрат Пулев изказа сериозни съмнения в политическите качества на Слави Трифонов. Това стана в самата телевизия на ИТН – „7/8 ТВ“.
Боксьорът беше провокиран от водещия Крум Савов, който го попита дали е бил канен от Борисов да стане член на ГЕРБ и дали би приел, ако Слави Трифонов го покани в „Има такъв народ“.
„Няма как да приема, ако Слави Трифонов ми предложи. Първо, той го няма. Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“.
„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. Той по този начин влиза в цялата тази помиярска игра. Той го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът./Вестник Марица
 

Още по темата