Как да изтегля бърз кредит

Как да изтегля бърз кредит

Съвременни услуги като бързи кредити са достъпен начин да получим средства, когато сме в затруднено положение. Особено подходящи са, когато става въпрос за малки суми, които трябва да се върнат в кратки срокове.

Какви са удобствата на бързите пари?

Основната цел на всеки бърз кредит е да е максимално удобен за потребителите. Кредитните фирми се стремят да предоставят на клиентите си разнообразни продукти с добри условия.

Големият интерес към заемите от този тип се дължи на няколко важни предимства:

Бързината на небанковия заем

В динамичното ежедневие ангажираността с много задачи налага да се вземат бързи решения. Спешният случай от финансиране изисква незабавна реакция. Тогава на помощ идва бързият заем – за ремонт на автомобила или покрива, за заплащане на медицинска услуга и др. Небанковите институции реагират бързо и при тях формалностите са намалени значително.

Лесно кандидатстване

В много от случаите за получаване на желаната сума е необходима единствено лична карта. Може да не стане нужда да представяте документ от работодател за заетост и възнаграждение, да не се изисква поръчител и др.

Достъпност

Опитвайки се да отговорят на потребителските нужди, голяма част от фирмите за бързи заеми свеждат до минимум необходимите проверки за кредитоспособността на клиентите. Поради тази причина при отказ от банков заем много хора разчитат на такъв от небанкова институция. Дори кредитната ви история да не е перфектна, това няма да ви попречи да кандидатствате за бърз заем.

Как да изтеглите бързи пари?

За да се възползвате от услугата, първо трябва да изберете подходяща компания. Тя трябва да предлага прозрачни условия, бързо одобрение, лесни опции за кандидатстване и изгодни оферти.

Има няколко начина да кандидатствате за бърз заем:

Онлайн

Кандидатстването за кредит по интернет става много бързо и лесно. Нужно е само да се избере сумата и срока, след което да се изпрати онлайн заявка. Всичко това отнема не повече от 5 мин.

Получаването на парите може да стане също онлайн до минути по банкова сметка, в офис на фирмата или каса на EasyPay.

По телефон

Ако ви е по-удобно, може да кандидатствате за кредит и по телефона. Обикновено не се дължи допълнително таксуване. Специалисти от кредитния отдел ще се свържат с вас, за да бъдат уточнени детайлите по кандидатстването. Оператор от компанията ще попълни заявката с продиктуваните данни. Одобрението е до минути и може да получите парите до 1-2 часа след това или по-бързо.

В офис

Ако във вашето населено място има офис на избраната от вас кредитна компания, може да кандидатствате и на място. Ще получите нужните разяснения и помощ от кредитен консултант. Процесът по кандидатстване няма да отнеме повече от 10 мин. Сумата може да получите по банков път или на място в офиса.

Какъвто и начин за теглене на бърз кредит да изберете, ще получите финансова помощ в точния за вас момент. Облекчената процедура и изгодните условия, удобствата и гъвкавостта правят този начин за получаване на спешни средства една от най-популярните финансови услуги днес.

Още по темата