ГЕРБ Сопот иска промяна в управлението на общината

ГЕРБ Сопот иска промяна в управлението на общината

Областният председател на ГЕРБ област Пловдив Георги Мараджиев и народният представител ген. Константин Попов присъстваха на събрание на структурата на ГЕРБ-Сопот. Анализ на изминалите местни избори направи общинският ръководител Елка Еленова. Тя сподели, че въпреки огромната работа, свършена по време на предизборната кампания, ГЕРБ не успя да спечели кметското място. Членовете на организацията обаче са си направили равносметката, оценили са грешките и въпреки загубата структурата е обединена.
„Организацията в Сопот ще просъществува и ще продължи напред благодарение на хора като Вас. Достойни и активни, които не се отчайват, а дават всичко от себе за ГЕРБ. Убеден съм, че за да обърнем тук нещата ни трябва още малко младежка енергия и много хъс“, каза Георги Мараджиев.
Той гарантира, че ще даде пълната си подкрепа на организацията и с помощта и на народните представители в Сопот може да има промяна, както в много други общини в област Пловдив. Ген. Попов потвърди думите му и също обеща подкрепа. От своя страна той обобщи актуалната ситуация в страната и коментира грубата намеса в личното пространство на премиера. „Идват избори, а когато нямаш аргументи, нямаш нещо градено, тогава разчиташ на компромати. Убеден съм, че българинът е разумен и ще оцени направеното през годините от премиерът Борисов и правителството и вярвам, че мъдростта народна ще надделее!

Още по темата