Понеделник, 18 януари – подходящ ден за нов бизнес

Понеделник, 18 януари – подходящ ден за нов бизнес

Понеделник, 18 януари – подходящ ден за нов бизнес

Днес няма нито една ретроградна планета, а освен това е първа фаза на Луната, която е в Овен – време, изключително подходящо за започване на нови начинания и бизнес. Бъдете активни и сложете старт. В същото време Уран ще продължава да ни кара да се впуснем в неизвестното, в новото, в различното, да се освободим от страховете си за материалното и да погледнем нагоре.

Проблеми са възможни с интернет връзките и с полетите. Възможни са страхове и притеснения по отношение на теми като сигурност, стабилност, финанси. Бъдете различни и творчески настроени и нещата ще се подредят.

Ето представителите на кои зодии ще почувстват по-силно влиянието на звездите този понеделник.

По-притеснени и напрегнати ще бъдат Телците, особено що се касае за парите – така че бъдете внимателни и не давайте на заем. 

Днес като продължение на влиянието си от предните дни Нептун ще продължи да действа по много особен начин, тъй като той не прави конфигурация с нито една планета. Това означава, че ще бъде себе си без друго влияние – ще се случват странни ситуации, особено на силно вярващите,чувствителните хора и представителите на Риби. Те трябва да обърнат внимание на сънищата си, да намерят път към вярата и религиите, да оставят въображението им да работи с пълна сила.

Не се притеснявайте, че може да се чувствате в леко безтегловно състояние – все пак Нептун е вътреутробният период – той ще ви направи леко лениви, за да се отпуснете максимално и да се доверите на виденията си. Внимавайте с алкохола и лекарствата – има опасност от натравяне, също от неправилен курс на лечение и грешни диагнози. Не е добър период за ваксинации – може да се окажете измамени или сами да се заблудите, да има някакви неточности или да не ви подейства добре. Като цяло всички бъдете особено внимателни и бдителни по отношение на лъжи, измами, самозаблуди…

През тези дни Марс тотално активира Уран, а както знаем той отговаря за криптовалутите, така че очакваме при тях да продължат промените. Доларът също ще продължи тренда си нагоре.

По отношение на разместването на политическите пластове промените ще продължат. Ако имате работа с държавни институции, се пригответе за неочаквани обрати или изненадващи решения.

Денят е по-напрегнат и труден за хората, които имат голямо его, също за Лъвовете. При тях е възможно неразбирателство с приятели, несъгласие, финансови проблеми.

Скорпионите са другите, които ще бъдат засегнати от тази конфигурация, но те ще усещат нужда от промени, ще търсят възможности за нов бизнес и нови решения с цел увеличаване на финансовото си състояние. Възможно е някои от тях да загубят почва под краката си и да изпитват трудности заради изчезването на парите им. Това ще важи за тези представители на Скорпиони, Телци и Лъвове, които все още са вкопчени в парите и обичат властта и егото си. Те ще бъдат принудително заставени да се лишат от всичко „ценно“.

Но като цяло днес е много хубав ден за всички нови начинания, особено ако са свързани със спорт, с активна дейност, с метали, метални предмети, собствен бизнес.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата