Илиан Илиев: Не сме желани в шестицата! Чакаме двама чужденци (ВИДЕО)

Илиан Илиев: Не сме желани в шестицата! Чакаме двама чужденци (ВИДЕО)

Отборът на Черно море започна подготовка за пролетния дял от първенството с 23 полеви играчи и трима вратари.
„Очакваме двама чужденци, като единият от тях ще е на проби“, съобщи треньорът на варненския тим Илиан Илиев. Той уточни, че чужденците играят на позициите вътрешен полузащитник и ляв бек, като крайният бранител не е на проби и направо може да подпише договор. Единият от чуждестранните играчи се очаква да пристигне утре, а на следващия ден да започне подготовка с отбора.
Възможно е клубът да преотстъпи някои от по-младите си играчи, каза още наставникът. Подготовката на Черно море ще е само във Варна по понятни причини, каза още Илиев. Той допълни, че контролите на тима ще бъдат обявени по-късно. Планираните проверки са шест или седем, но всичко зависи от времето, уточни специалистът. По думите му повечето от контролите ще са в курорта „Албена“.
Евентуално последната контрола на 6 февруари ще се проведе във Варна. Отборът ще тренира на стадион „Младост“ във Варна и на терените в „Албена“.
„Искам през пролетта да вкарваме повече от създадените ситуации, това, което ни липсваше първия полусезон в много от мачовете“, коментира още треньорът.
„Ще се борим докрай да влезем в шестицата, въпреки че не сме желани много в първата шестица, тъй като последния път, когато бяхме там, победихме всички“, обобщи Илиев.

Още по темата