Георги Тодоров: Не съм щастлив, че се върнах отново (ВИДЕО)

Георги Тодоров: Не съм щастлив, че се върнах отново (ВИДЕО)

Снимка: levski.bg
Новият старши треньор на Левски Георги Тодоров заяви, че не е щастлив от завръщането си начело на отбора, защото това означава, че нещата не са се получили.„Не съм щастлив, че се върнах отново. Това означава, че нещата не са се случили“, започна Тодоров.
„Като условия във футболния клуб, всичко беше на ниво. От дълги години не е имало такива условия. Мислех, че миналата година ще бъде за последно, но за съжаление се връщам на изходната точка. За съжаление нещата станаха  по съвсем друг начин”, добави той.
„Много е кратък периодът, за да се прави нещо. Искам да се промени играта в средата на терена, да контролираме топката. Все пак говорим за Левски, а не за друг отбор. Надявам се утре хората, на които съм гласувал доверие да го направят”, продължи новият треньор на Левски.
„Щом няма победа отборът, нормално е футболистите да са затормозени. Ако имаше публика, проблемът щеше да бъде по-голям. Не им е много лесно на играчите, но затова говорим за професионализъм.”
“Както ръководството търси пари, за да може да животът да продължи, те трябва да направят така, че да улеснят ръководството намирането на пари”, допълни Тодоров.
„С Наско Сираков не сме говорили повече от пет минути, съгласих се да помогна. Явно, че няма кой друг да се съгласи в този период. Вчера проведохме дълъг разговор. Една къща се строи от основите. Не искам да коментирам повече, защото ще излезе оправдание. Проблемът е в защитата. Аз си нося кръста.“
„Още миналата година споделих, че трябва млад човек да поеме Левски, трябва да се спре проба-грешка. Как да му откажа на Наско Сираков? Той се нагърби. Наистина има хора, които дават последните си пари, за да оцелее клубът. Колкото се мога надявам се да помогна, макар че ще е по-трудно от миналите години, няма какво да го крия.“
„Не съм усетил хора, които не им се тренира и не им се играе. Момчетата тренират в настроение. Много е важен мачът утре. Обстановката в отбора зависи от победите, от нищо друго. Другото започва разделението, търсенето на виновник.“

Още по темата