Ген.Константин Попов в Пловдив: Правителството на Бойко Борисов е най-успешното правителство в най-новата ни история

Ген.Константин Попов в Пловдив: Правителството на Бойко Борисов е най-успешното правителство в най-новата ни история

„Правителството на Бойко Борисов е най-успешното правителство в най-новата ни история. Бяха направени неща, които бяха немислими дори само преди 5-6 години. Това отбеляза ген.Константин Попов по време на организационно събрание на ГЕРБ-Пловдив област. Пред областния координатор Георги Мараджиев, народните представители Данка Люртова, Младен Шишков и Запрян Янков и общинските ръководители той допълни, че премиерът Борисов е уважаван и признат от международната общност за успешното Европредседателство, политиката за присъединяване на Западните Балкани, договорът с Македония, политиката с Турция, ежемесечните срещи и дискусии със световните лидери.
По думите му огромна работа е свършена през мандата и в страната: нови магистрали, газовият хъб и договорената цена на газа, подобряване на инфраструктурата на населените места в страната, възраждането на българската армия, и не на последно място правителството и щаба успешно се справиха с пандемията от КОВИД-19. Ген Попов уточни, че това са само малка част от примерите, които доказват че премиерът и правителството водят политика на успеха.
„Предстои ни много работа по места, защото пандемията се отрази на всички ни. Трябва да имаме мотивирани и работещи общински структури, затова е нужно да положим усилия. Ще обиколя цялата Пловдив област-ще се срещна с членовете по структурите, за да чуя проблемите, да се видя с хората очи в очи и да обсъдим работата, която ни предстои. Важно е да дадем път на младите. С нови, млади сили, ще успеем да се подготвим по-добре за предстоящите избори“. С тези думи се обърна към общинските ръководители областният координатор Георги Мараджиев по време на събранието, на което бяха обсъдени и организационни, и структурни въпроси.

Още по темата