Вторник, 15 юни – стресов и напрегнат ден

Вторник, 15 юни – стресов и напрегнат ден

Вторник, 15 юни – стресов и напрегнат ден

Разположението на Сатурн спрямо Уран е заредено с напрежение и това може да се отрази негативно, както в частната, така и в професионалната сфера.

Мнозина ще са подложени на стрес и напрежение.

Вниманието на Овните ще е насочено към това дали другите отговарят на високите им изисквания. Заради това ще харчат пари най-вече за себе си и за членове на семейството си.

Телците ще се вълнуват най-вече какви печалби ще имат, като на моменти ще са изправени пред труден избор – дали да разчитат повече на емоциите или на логиката, когато трябва да решават финансовите си дела.

Близнаците ще имат възможност да започнат нова работа или да договорят по-висока заплата.

За Раците е препоръчително този вторник да не решават финансови въпроси. Добре е да бъдат прагматични и да слушат само вътрешния си глас.

При Лъвовете инвестициите ще донесат само временна радост, добре е да влагат средствата си за своето духовно развитие.

Представителите на зодия Дева ще искат да направят големи вложения, но те едва ли ще са по силите им.

Везните, овластени със сериозни правомощия, ще имат успех при намирането на благоприятни финансови възможности за реализирането на целите си.

За Стрелеца този вторник няма да е ден за добри новини от „финансовия фронт“. Заради това могат да останат разочаровани.

Козирозите, които обичайно са много пресметливи, днес ще се повлияят от мнението на другите и ще се окажат с изтънени джобове.

За Водолеите денят ще е успешен, ако предложат услугите си на голяма организация. Ще бъдат добре възнаградени особено ако предложат конкурентни цени.

Рибите, които търгуват на фондовата борса, ще се радват на успехи. Търпението и талантът им най-сетне ще бъдат възнаградени.

Още по темата