Четвъртък, 18 февруари – Слънцето влиза в знака Риби

Четвъртък, 18 февруари – Слънцето влиза в знака Риби

Четвъртък, 18 февруари – Слънцето влиза в знака Риби. Това ще даде отражение като по-изострена чувствителност и разпалени страсти.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

СКОРПИОН

В периода от 18 до 25 февруари може да забележите, че инерцията от първата половина на месеца продължава. Пазете здравето си, следете състоянието си в детайли. Бъдете особено внимателни с любовници, рискови начинания и удоволствия заради възможни спекулации и лъжи. Очаквайте разпалени страсти сред близки и партньори, а също и в най-верния ви приятелски кръг. Не е изключено да имате неочаквани срещи и интензивни връзки.

СТРЕЛЕЦ

Възможни са промени в дома, внимавайте за наводнения и за грипни и вирусни инфекции. Ще имате желание да пътувате, да променяте, да сте влюбени и одухотворени. Не е зле да медитирате, но не започвайте нови проекти. Внимавайте с колеги и подчинени и проверявайте добре всяка информация, която достига до вас.

КОЗИРОГ

От 18 до 25 февруари всичко трябва да тече относително гладко. Пълнолунието в Дева затваря месеца на 27 февруари. На това пълнолуние  излагайте или разкривайте нещо, което е останало незабелязано или което е било подценено. Предлага се добра възможност за попълване на празноти, за поправяне, лекуване, проучване или надграждане. Днес ще сте активни и ще може да започнете нови неща, но ще бъдете движени от емоции и страсти. Заложете на качеството и не пренебрегвайте материалното.

ВОДОЛЕЙ

Днес Слънцето излиза от вашия знак, ще усетите значително намаляване на активността ви и нужда от почивка. Отпуснете се и дайте ход на въображението и мечтите си. Времето е добро за изкарване на пари чрез чужденци, от неясни спекулативни дейности или изкуство. На 27 февруари има пълнолуние в Дева. Може да решите здравен проблем. Освен това транзитът може да повлияе върху повече възможности за подобрение или корекция, за извършване на ремонт или лекуване. Можете да получите по-добра цена или лихвен процент.

РИБИ

От 18 февруари може да почувствате значителна промяна на енергията или инерцията. Слънцето днес навлиза в Риби, Меркурий завършва ретроградно на 20 февруари. Като цяло това прави плавно темпото. Пълнолунието в Дева на 27 февруари е добре подравнено с Уран, Марс и Плутон (всички в земни знаци). Той може да ви върне на работа или в училище, да ви помогне да попълните липсващо звено, да сключите и реализирате успешно сделка, да възобновите нещо недовършено, да потърсите съвет от експерт или специалист, да наемете някой по-добър от другите, да лекувате и поправяте. Както 18 февруари, така и следващите дни са подходящи за активности, свързани с осъществяване на мечтите ви.

ОВЕН

Ретроградният Меркурий има потенциал да ви заплени, но гледайте към Марс в Телец – това ще ви помогне да се държите здраво стъпили на земята. От 18 до 25 февруари може да намалите скоростта и да преминете към по-плавно темпо. Отдайте се на емоции, страст, развлечения, спа процедури. Пълнолунието в Дева – на 27 февруари – може да се отрази благоприятно – като коригира или лекува. Първоначално вниманието ви може да бъде насочено към някакъв недостиг и липси, но после ще видите едно ново начало в посока напредък и подобрение.

ТЕЛЕЦ

Периодът от 18 до 25 февруари може да премине относително гладко. Ще бъдете по-емоционални и ще изпитвате желание за духовна връзка с противоположния пол – ще изпитвате нежност, ще сте романтично настроени, обградени с лукс. Възможни са срещи със стари партньори, както и неочаквани и разпалващи отново страсти. Пълнолунието в Дева на 27 февруари може да ви повлияе така, че да се върнете на работа, да възобновите обучение, да попълните липсващо празно място, да внесете ред в безпорядъка, да коригирате, поправите, подобрите или излекувате.

БЛИЗНАЦИ

През следващата седмица ще усетите или че се движите по инерция, или че случващото се е с променена интензивност. Ще се чувствате отпуснати, като в утроба. Ще витаете в облаците. В професионален план за кариерата ви е добре да си сътрудничите с чужденци и да проявите въображение. Добър период за снимки, кино, реклама, изкуство. Внимавайте да не заспите на волана. На 27 февруари е пълнолуние в Дева. Тогава може да ви се наложи да поправите, подобрите или коригирате нещо.

РАК

След 18 февруари ще усетите освобождаване на напрежението. Добре е да се срещнете с приятели и да се доверите на интуицията си, като заложите началото на сбъдване на най-съкровените си желания.  Пълнолунието на 27 февруари може да ви се отрази като коригираща или лекуваща сила. Ще дава фон за намиране на по-добро решение, път или много необходима помощ. Не се колебайте да се срещнете със специалист или съветник.

ЛЪВ

От 18 до 25 февруари продължете по течението. Този период ще ви кара да почивате, да се изолирате, да се усамотите. Добре е да работите от вкъщи или да организирате някаква благотворителна акция. По един или друг начин пълнолунието в Дева на 27 февруари може да ви върне на работа или в училище. Това пълнолуние може да попълни липсващо празно място или да ви подскаже нещо важно. Това е възможност да внесете подобрения в живота си.

ДЕВА

От 18 до 25 февруари може да почувствате значителна промяна на инерцията. Добро време за прочистващи диети, за изясняване и корекции в партньорските отношения. Внимавайте да не се самозаблуждавате и да не ви излъжат. Ще почувствате най-силното въздействие на пълнолунието в Дева на 27 февруари, ако сте родени през първите няколко дни на септември. Моля, вземете допълнителни предпазни мерки по отношение на вашето здраве, пароли. Обърнете внимание на детайлите. Плюсът е, че пълната луна предоставя добра възможност да държите ситуацията под контрол и да извършвате корекции.

ВЕЗНИ

От 18 февруари до края на месеца са възможни промени в работата, като трябва да внимавате със здравето си. По отношение на колегите бъдете предпазливи, заради възможни измами и некоректност. Ако ви се налага посещение при лекар, задължително проверете поставената диагноза, като потърсите второ мнение. Погледнете към пълнолунието в Дева на 27 февруари, за да ви намерят или да попълните липсващо празно място.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата