Четвъртък, 13 май – Естетическо чувство и организаторски

Четвъртък, 13 май – Естетическо чувство и организаторски

Четвъртък, 13 май – Засилено чувство за естетика и организаторски талант

Както днес, така и през следващите два дни, Слънцето и Нептун са разположени един спрямо друг по особен начин, влияещ върху чувството ви за естетика. Ще изпитвате усещането, че сте увлечени по всичко красиво и хармонично. Ще може да се похвалите с добър естетически вкус. Тъй като Нептун е и планетата на висшата, божествена любов, днес у вас ще се събудят желания за благотворителни акции. Вечерта разположението на Луната и Сатурн ще провокира у вас повече предпазливост и чувство за дълг. Всеки, който има организаторски талант, е добре да предприеме действия именно днес, тъй като по-лесно ще реализира намеренията си. Съвпадът между Луната и Меркурий ще благоприятства доброто настроение. Времето е много подходящо за започване на любовни връзки, провеждане на телефонни разговори, завършващи с взимането на полезни решения, или написването за важни авторски текстове.

Овните този четвъртък ще се проявят като непоклатими реалисти и ще са склонни да анализират всеки един казус от гледна точка на реалната полза. Добре е да се съсредоточат върху работата си и да я превърнат в топ приоритет. Нека не забравят, че подготовката е наполовина спечелена битка.

Телците е добре да помислят да заделят някой лев настрана – било то като фиксиран депозит или инвестиция в нещо, което да им осигурява редовни приходи. Препоръчително е да не поемат финансови рискове.

За Близнаците е вероятно да им се наложи да инвестират в медицински услуги и лекарства, така че ги съветваме да бъдат много предпазливи и да не рискуват здравето си. Като за начало могат да започнат да се хранят по-здравословно.

За представителите на зодия Рак не се очакват особени събития на финансовия фронт, освен ако не положат сериозни усилия – тогава могат да се поздравят с видими резултати. С други думи, да не разчитат на късмета по отношение на паричните въпроси.

За Лъвовете е препоръчително да бъдат изключително внимателни, когато дават пари назаем, тъй като възстановяването на сумите може да им отнеме повече време от очакваното. Днес могат да започнат да работят по свой проект, който по-късно да им донесе финансови дивиденти.

Представителите на зодия Дева ще бъдат практични в разходите си – няма да похарчат нито стотинка, без добре да помислят преди това. Днес е благоприятно време да вземат решение къде точно биха искали да вложат инвестициите си.

Везните е добре да намалят темпото, да се отпуснат и да се насладят на онова, което им е осигурило провидението. Не е добро време да се стремят към огромни парични дивиденти, тъй като звездите не са в тяхна полза.

За Скорпионите е важно да отчетат, че парите, котито похарчат днес, ще бъдат инвестиция и няма да бъдат пропилени. Този четвъртък идеалното за тях вложение би било в укрепването на личните или професионалните отношения.

За представителите на зодия Стрелец е добре, ако искат да постигнат финансова независимост, да се фокусират върху баланса и да си дадат сметка къде грешат и как могат да поправят грешките си.

Козирозите ще могат да се похвалят със сериозно активизиране на мозъчните клетки. Така че за тях е препоръчително да се запознаят с повече разработки в сферата на инвестициите и спекулациите. Като алтернативен вариант могат да инвестират средства в уроци по пиано или в друго изкуство.

За Водолеите не е препоръчително този четвъртък да купуват електронни джаджи или неща, току-що въведени на пазара. Инвестиции в подобни продукти ще им донесат само кратковременна радост. Би било добре да се опитат да контролират изкушаващото ги желание за покупки.

За представителите на зодия Риби е благоприятно време да посетят някоя туристическа атракция, намираща се в близост до тях. Друга възможност е да се отправят по-надалече, за да подишат чист въздух. Докато си почиват, е добре да не забравят, че всяка инвестиция има някаква възвръщаемост – понякога е пренебрежима, но друг път – не.

 

Още по темата