Петък, 19 март – Желание за активност и промени

Петък, 19 март – Желание за активност и промени

Петък, 19 март – Желание за активност и промени

Днес е ден, наситен с движение, активност, промени, комуникация. Това ще се усети по-силно от Близнаци, Водолей и Везни. Тъй като Слънцето е точно преди излизане от знака Риби, бъдете особено предпазливи за измами, лъжи, неточности, наводнения. Избягвайте да закупувате техника за дома или автомобили.

За Близнаците и Рибите по това време се предлагат добри духовни дарове, но бихте могли да ги използвате неправилно. Тъй като мисълта ви постоянно сменя посоката си, тя ще се окаже причината, поради която няма да можете да приемете истината, такава, каквато е. Бихте могли да бъдете и повърхностни, непоследователни и прибързани.

Овните, Лъвовете и Близнаците може да са раздразнителни, агресивни, хвалебствени, клюкарски, но и страстни. Може да се забележи мускулно вътрешно напрежение, брачни различия и податливост на заболявания.

Телци и Скорпиони в край на знаците – силни страсти, сексуални преживявания.

Много от вас  ще проявят чувство за отговорност, организационен талант, чувство за дълг. Преследвайте целите внимателно и обмислено.

Днес е благоприятен ден за уреждане на документи с държавната администрация, архитектурни проекти, проектиране на жилищни сгради и къщи, изработка на дизайн за такива и покупка на обзавеждане за спалнята и най-вече за сън.

Добре е да започнете нов спорт или да промените начина на тренировки, като най-благоприятно ще ви се отразят плуването или йогата, както медитациите.

В събота на 20 март в 11.30 часа сутринта започва астрологичната нова година – Слънцето влиза в знака на Овена. По това време е добре да се концентрирате и да насочите мислите си към нещо ново, които искате да реализирате. Направете ритуал или отидете на свещено място

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движе

Още по темата