Берлускони се фука с 53 години по-млада приятелка

Берлускони се фука с 53 години по-млада приятелка


Италианската преса публикува първа снимка на 83-годишния Силвио Берлускони с новата му 30-годишна приятелка, само седмица след като се появиха фотографии на бившата му изгора, която целува известна певица, предаде Франс прес.

Седмичното издание „Ки“, собственост на пресгрупата на милиардера, пусна „ексклузивно“ снимка на бившия премиер, който по време на почивка във вилата си „Чертоза“, Сардиния, се разхожда ръка за ръка с по-младата си с 53 години партньорка Марта Фашина.

Облечена с дълга небесносиня рокля, младата жена – бивша манекенка и настояща депутатка от „Форца Италия“, и Берлускони, са посетили свой приятел на яхтата му, според същото издание.

През март „Форца Италия“, политическата партия на Силвио Берлускони, съобщи официално за романа му с младата й активистка Марта Фашина.
В направено тогава изявление беше посочено, че два пъти разведеният Силвио Берлускони и Франческа Паскале, негова спътница в живота от 12 години, са се разделили, но ще запазят приятелството и добрите си отношения.

На 5 август друго седмично издание, „Оджи“, публикува „ексклузивни“ снимки на бившата на Берлускони, 35-годишната Франческа Паскале, на които тя прегръща 55-годишната Паола Турки, известна италианска певица. Двете дами, носещи сини бански костюми, си разменят целувки и ласки на борда на яхта – неоспоримо доказателство за „специалното им приятелство“.

Според сп. „Месаджеро“, снимката на Силвио Берлускони с новата му любима е в отговор на фотографиите на бившата му изгора, тиражирани масово от италианската преса. По този начин Берлускони иска да покаже, че „вече е забравил Паскале благодарение на блондинката Марта“

Още по темата