Балтанов пред KOTASPORT: Казаха ни, че трябва да си тръгнем от Ботев! Няма да се зарадвам, ако им вкарам гол (ВИДЕО)

Балтанов пред KOTASPORT: Казаха ни, че трябва да си тръгнем от Ботев! Няма да се зарадвам, ако им вкарам гол (ВИДЕО)

Лъчезар Балтанов гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, настоящият футболист на Царско село се върна към периода си в Ботев (Пд), чийто капитан беше съвсем доскоро. Както е известно, той и Иван Бандаловски бяха отпратени от Коматево.
„Дал съм много на Ботев и той е дал на мен. Постигнахме добри успехи. Случилото се е случило, не е приятно, но няма да се връщаме назад. Не се почувствах приятно, но явно в България стават такива неща, независимо какво си направил. Да сме живи и здрави, приех ново предизвикателство.
Запазвам коректност спрямо Ботев (Пд), защото в този клуб ми минаха едни от най-хубавите години. Бях капитан в последните 4 години и оставих много приятели. Вече съм на половина пловдивчанин – животът ми е там, семейството ми е там. Винаги ще уважавам този клуб. Това, че Бандата е казал нещо – той си е по-директен. Аз го подкрепям, но аз никога няма да атакувам Ботев.
С Бандаловски ни казаха едва ли не, че трябва да си тръгнем. Това е причината.
Ще дам всичко от себе си за Царско село в бъдещ мач с Ботев (Пд). Ако вкарам гол обаче, няма да се зарадвам“, коментира Балтанов в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.

Още по темата