Арман Бабикян: Даниел Митов е поредният параван на Борисов

Арман Бабикян: Даниел Митов е поредният параван на Борисов


„Даниел Митов има интелект, но не съм убеден за политическия морал. Това е кабинет на Бойко Борисов. Митов е поредният параван на Борисов“, заяви депутатът от парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Арман Бабикян по повод това, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предлага Митов за премиер.

„Неофициално си говорим всеки ден със Слави Трифонов, ние сме приятели. За мен е добре правителството да има продължителност повече от 5-7 дни. Миналата година беше моментът за служебно правителство, ако Борисов си беше подал оставката“, каза депутатът пред Nova News. Той обаче уточни, че официални разговори за съставяне на кабинет все още не се водят с партията на Трифонов „Има такъв народ“.

По повод Плана за възстановяване и устойчивост Бабикян попита реторично защо се дават 8 млрд. лв. за общините, а 2 млрд. за бизнеса.

Според него, ако властта разреши одит на машините, тогава може да има 100% машинен вот. Той призова да се разреши дистанционното гласуване и да има видеозаснемане при броенето на вота.

Още по темата