Зверска смърт в Бургас! Съпруг откри жена си мъртва в леглото

Зверска смърт в Бургас! Съпруг откри жена си мъртва в леглото

Зверска смърт на 51-годишна жена разтърси Бургас. Съпругът е открил Иванка мъртва в семейното легло и веднага съобщил на полицията.
Минути по-късно мястото почерняло от полиция.
Трагедията е станала в бургаския квартал „Черно море“. Съпругът бил категоричен, че касае за убийство, тъй като по врата на жената имало следи от душене.
„Тук буквално почерня от полиция, дойде и линейка. Откараха трупа в моргата. Беше покъртителна гледка, близките й ридаеха безутешно“, сподели съсед на семейството.
Направената по-късно аутопсия обаче излязла с изненадващ резултат – Иванка се е самоубила. Тя затегнала около врата си колана на мъжа си в спалнята им и се самозадушила, пише флагман.бг.
„Той е станал, вършел някаква работа из къщата. Час по-късно влязъл в стаята и видял безжизненото тяло на жена си, проснато по леглото. Коланът му бил около врата й. Горката жена, но много жалко и за него, ще му трябва време да се отърси от тази трагедия“, сподели съсед на семейството от ул. „Транспортна“.
Въпреки категоричния резултат от аутопсията обаче, мъжът й все още имал съмнения за извършено престъпление./Вестник Марица

Още по темата