Вторник, 8 юни – Мощно зареждане със сила и енергия

Вторник, 8 юни – Мощно зареждане със сила и енергия

Вторник, 8 юни – Мощно зареждане със сила и енергия

Плутон и Марс са разположени спрямо Луната по начин, който ще увеличи творческата ви енергия и ще благоприятства изпълнението на плановете ви. Волята ви ще стане по-силна, ще се изпълните със силен предприемачески дух, с любов към истината и откритостта.

Плутон ще има положително влияние върху вашата сантименталност, върху желанията ви за приключения и пътувания.

Пред Овните ще се разкрият много възможности, както за смяна на работата, така и за решаване на бизнес въпроси. Когато поемате нови ангажименти, имайте предвид дългосрочните последици от тях.

За Телците този вторник ще е успешен да организират пазаруването си. По-късно през деня е подходящо да се посветят на изкуство – да посетят изложба, да си купят картина или някакъв екзотичен предмет.

За Близнаците е важно да бъдат дисциплинирани и коректно да си свършат работата, която са започнали. Ще бъдат изпълнени с ентусиазъм и ще се опитат да завършат всичките си задачи. Трябва обаче да се уверят, че усилията им са насочени в правилната посока. Трябва да се погрижат и за здравето си.

Към приятелския кръг на Раците ще се присъедини нов човек с важно за тях влияние. Някои от тях – въпреки напрежението на работното място, ще са в купонджийско настроение.

За Лъвовете е препоръчително да не са твърде емоционални. В различни сфери ще заемат доминиращи позиции, благодарение на желанието си да променят живота си към по-добро. Ще имат благоприятна възможност да обновят интериора в дома си.

Девите ще имат големи разходи, но за тях е благоприятно време да посрещнат приятели у дома.

Везните ще имат нови романтични връзки, ще се насладят на топлината и любовта на приятелите си. Освен това ще могат да намерят решение на всички притесняващи ги въпроси, свързани с бизнеса им и с търговията.

Скорпионите ще са център на внимание, защото ще проявят изключителния си интелект. Това ще увеличи увереността им в собствените сили.

Стрелците ще се проявят като свръх големи защитници на своето семейството. Добре е да прекарат вечерта в компанията на хора, които са важни за тях.

Козирозите ще имат ключова роля в организирането на екипната работа. Шефовете им ще ги оценят високо и това ще повиши самочувствието им.

Този вторник Водолеите с лекота ще реализират плановете си, а освен това ще си издържат първия тест за това как да приемат нещата такива, каквито са. Някои от тях могат да изпитат самодоволство от свършената работа, което, макар и необичайно за тях чувство, ще им се отрази положително.

За Рибите е важно да не играят хазарт, каккто и всякакви хазартни игри. Ако залагат на борсата обаче, ще имат печалби. Ще изпитат удовлетворение от работата си, което е възможно да се дължи и на увеличението на заплатата им.

 

Още по темата