Трилър: Качулка на главата, спор за дрога и зверски побой в сагата с Трето районно

Трилър: Качулка на главата, спор за дрога и зверски побой в сагата с Трето районно

Полицаят Атанас Качаков и съучастниците му Даниел Димитров и Симеон Иванов отвлекли Фарук Манаф с Фолксваген, за карали го в изоставена сграда и се гаврили жестоко с него. Това стана ясно от изявлението на един от прокурорите по делото Иван Спиров.
Първоначално Фарук бил привикан уж на разпит в Трето районно. Близо до управлението обаче бил отвлечен. Арестуваните трима му се заканвали. Сложили му качулка на главата и го закарали на въпросното пусто място. Там последвал жесток побой в рамките на около 2 часа.
На въпрос каква е била причината за отвличането, прокурор Спиров каза, че е спор за марихуана. Тримата – Качаков, Димитров и Иванов твърдяли, че е откраднал другата и настоявали да каже къде е и да я върне. Затова и го пребили. Фарук отричал да знае за марихуана.
След побоя го зарязали в района на „Скобелева майка“.
Прокурор Спиров посочи, че настоява за най-тежката мярка „задържане под стража“ и за четиримата задържани.
Делото за взимане на мярка за неотклонение на началника на Трето РУ и останалите задържани тече вече три часа.
По отношение на обвинението към Самуил Хаджиев, свързано с приготовлението за кражба на 500 кг медицинска марихуана, прокурор Спиров посочи, че началникът на Трето районно и полицай Качаков са били с личните си коли при халето за коноп в село Болярци, а униформени са отцепили района, за да действат необезпокоявано./Вестник Марица
 
 

Още по темата