Тирове закъсаха на Стражата и Песнопой, затрудниха движението

Тирове закъсаха на Стражата и Песнопой, затрудниха движението

Тир е закъсал на един от завоите на Стражата край Калофер и е препречил едното платно. Движението се извършва в другото платно. Шофирайте внимателно. Наши читатели, които се движат по подбалканския път съобщиха, че този участък от републиканската пътна мрежа не е почистен.
Сутринта тир е закъсал и на Чукурлийския баир в района на Песнопой. Той вече е потеглил с помощта на вериги. Там пътят в момента се чисти.
Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов каза за ПБ Новинар, че в момента машини работят по общинската пътна мрежа. Няма бедстващи хора без ток и вода.
В община Хисаря републиканската пътна мрежа не е добре почистена. Притеснително е било положениетона пътя Хисар-Михилци, но вече се чисти. Във всички селища на общината машините работят и пътищата се почистват, съобщи и кметът на Хисар инж. Пенка Ганева.
И в Хисарско, и в Карловско пътищата се обработват с препарати.
В община Брезово също се работи удилено, съобщи кметът на общината Христо Енков. Около 4 часа сутринта най-високата точка-село Свежен, е било почистено, сега машините минават втори път. Няма закъсали по пътя коли, нито бедстващи хора по селата.

Още по темата