Майка убиец остави дъщеря си да умира и отиде на кръчма

Майка убиец остави дъщеря си да умира и отиде на кръчма

Жителка на английския град Уишоу, окръг Северен Ланкашър бе осъдена на три години и половина затвор, защото е оставила умиращото си дете у дома и отишла на кръчма, пише в. „Индипендънт“.
45-годишната Шарън Голди отрича да е извършила преднамерено убийство, но се е признала за виновна в малтретиране и пренебрегване на 13-годишната си дъщеря Робин, което очевидно е причинило на момичето допълнителни страдания. Тя признава, че не е хранела детето нормално, не му е купувала дрехи, била е дъщеря си и й е позволявала да употребява канабис и алкохол една година преди смъртта на момичето на 26 юли 2018 г.
Голди се признала за виновна, че детето е живяло в нехигиенични условия, включително с повсеместна котешка урина, изпражнения и бълхи. Голди не потърси медицинска помощ за Робин, когато момичето е развило перитонит. Тя също така не позволила на дъщеря си сама да отиде на лекар.
В деня на смъртта й Робин е имала силни болки, но майка й дала болкоуспокояващо и отишла в местния пъб. По-късно се е прибрала с приятел, настанили се в градината и продължили да пият, час по късно момичето починало./Вестник Монитор

Още по темата