Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на отговорности, свързани със семейството

Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на отговорности, свързани със семейството

Сряда, 30 декември – Пълнолуние – време за поемане на отговорности, свързани със семейството

Ще имате желание да прекарате и отделите време на семейството, но времето няма да ви стигне. Тези от вас, които не са семейни, ще потърсят връзка с някоя стара своя любов, но ще изпаднат в илюзии и самозаблуди.

Стрелците и Близнаците ще бъдат особено зависими от мнението на половинката си, от уважението и похвалите, които получават.

За Стрелците е от особено значение любовта и забавленията с хора с авторитет и от класа. Те ще се срещнат със стари познати и ще искат да направят добро впечатление. Съветът ни е да не отделяте толкова голямо внимание на външната страна на нещата – още повече, че това, което ви казват, няма да отговаря на реалността.

Вашата цел е да бъдете наясно със себе си, да не бъдете прекалено зависими от чуждото мнение и да действате, без да се оглеждате много за одобрението на хората около вас. Може да вървите срещу общото мнение, като не загубвате естествената си избирателност и не влизате в контакт с всякакви хора. Това важи също за Риби и Дева – бъдете интуитивни и не се поддавайте на манипулации и силни емоции. Подбирайте контактите си, но все пак трябва да остане уважението ви към мнението на другите.

Водолеите днес ще са с голямо въображение, ще изпитват силни страсти, неукротима воля, доминиращ характер. Ще искат да влияят върху другите, ще проявят ясновидство, проницателен ум и дори талант за осъществяване на химически изследвания. 

За много от вас денят ще е свързан с получаване на възнаграждение, удовлетворение и получаване на награди за изпълнени задачи.

Благоприятен ден за винопроизводство, търговия с вино и извършване на тежък физически труд. Благоприятен ден за държавни служители и студенти.

Днес може да имате неприятности с роднини, заради желанието ви да бъдете с приятелите си.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата