Сряда, 24 февруари – Влейте потенциала си в нещо позитивно

Сряда, 24 февруари – Влейте потенциала си в нещо позитивно

Сряда, 24 февруари – Влейте творческия си потенциал в нещо позитивно

 

Самота, изолация – всичко това може да блокира емоциите ви. Ако се чувствате отхвърлени, не търсете драматично разрешаване на проблемите си. Добре е да се въоръжите с търпение, за да се справите с проявите на нетолерантност и фанатизъм. Ще виждате безпокойство, силна обидчивост и импулсивност. Добре е да правите компромиси в работата си с другите хора.

Възможни са конфликтни ситуации с противоположния пол. Ако някой изведнъж промени мнението си, това може да стане причина за неразбиране от страна на другите.

Ще се наложи да поработите усърдно, за да докажете себе си. Не се осланяйте на стари стереотипи и разбирания от миналото – това няма да ви е от полза.

Мнозина открито ще изразяват чувствата си, но ще се чувстват дълбоко засегнати, ако не им бъде отвърнато с положителна емоция. Други ще са критични към хората около тях и ще са недоволни от себе си.

Овните може да се заемат със спекулативни начинания, както и да предприемат действия, свързани с изненади и рискове. Тези от тях, които се занимават с изкуство, спорт и възпитание на деца, също ще имат успех. За тях тази сряда е подходящ ден за започване на промени в дома и офиса.

Телците ще имат успех в сделки с недвижими имоти, строителство, особено следобед. Те ще проявят способността си да ръководят, също и ще разгърнат всички свои таланти. Може да не са непременно тактични, но ще действат с ентусиазъм и оптимизъм. Ще имат силна интуиция и развихрено въображение.

Близнаците днес може да се заемат с пътувания на къси разстояния, с рекламни и маркетингови кампании. За тях денят е благоприятен за четене, учене, писане, работа с документи, сделки и ремонт на машини, ремонт на такива.

За Раците е подходящо да планират своите финанси и да ги увеличават. Днес е напълно възможно те да натрупат немалки приходи. За тях денят е хубав и за далечни пътувания, и за уреждане на въпроси, свързани с банки и съдилища.

Лъвовете днес ще имат късмет при водене на преговори с бизнес партньори. Те може да предприемат действия, отнасящи се до тях самите – било като работници, или като ръководители. Те  ще действат със замах и устремено.

Девите, чийто бизнес е в сферата на СПА туризма, санаториумите, петрола, лекарствата и медицинската техника, ще имат успех. За тях денят е хубав за започване на диети, разтоварващи режими и други неща, имащи за цел добра форма и здраве. Очаквайте добри отношения с партньорите си.

Везните днес може да разчитат на приятелска подкрепа във всичко, с което се захванат. Те ще сбъдват свои мечти. Може да направят някои промени в плановете си за бъдещето. Денят ще е хубав за контакти с колеги и подчинени.

Скорпионите ще имат успех в бизнеса и кариерата, като може да получат повишение. За тях всякакви промени в бизнеса ще бъдат с благоприятен ефект. Хубав ден за разговори с началници и висшестоящи. Ако работят за удоволствието на другите или се занимават с изкуство и спорт, ще имат успехи.

На Стрелците ще им върви много, ако работят с чужбина или с чужденци, ако се занимават с религиозни и философски практики, ако оказват психологическа помощ. Те може да се захванат с уреждане на неща, свързани с държавна администрация, банки и съдилища. Хубав ден за комуникация с университетските власти.

Козирозите може да се заемат с уреждане на въпроси, свързани с общи пари – техни и на партньорите им. Може да уреждат неща, свързани с наследства, завещания, дарения, дългове, кредити.

Водолеите ще имат успех в партньорските отношения, при водене на преговори и подписване на договори. За тях е подходящо да се занимават с финансови въпроси. Добре е все пак да са внимателни, въпреки че ще им върви, защото не са изключени измами или некоректно отношение.

Рибите днес може да се заемат с наемане на нови колеги. За тях днес е благоприятно време да поставят начало на нов здравословен режим на хранене, плюс малко труд и спорт.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата