Сряда, 20 януари – Слънцето преминава в загадъчния Водолей

Сряда, 20 януари – Слънцето преминава в загадъчния Водолей


Днес Слънцето преминава в знак Водолей. Тук то се присъединява към групата на Сатурн, Юпитер и Меркурий и ще задвижи ръста на ИТ-сектора, успешната работа на всички, които се занимават с астрология, алпинизъм, включително астронавти, инженери, иноватори, хора със свободни професии, обучаващи.

Управителят на този знак – Уран, прави Водолея най-непредсказуем от целия Зодиак. В него винаги има нещо загадъчно. Съжденията му са много оригинални, а решенията му – необичайни. Роден е, за да бъде експериментатор. Представителите на тази Зодия са направили множество важни открития както в науката, така и в техниката. За разлика от Близнаците, Водолеят е по-склонен към теоретични изследвания. Често приятелите му също са необикновени хора.

Младшият управител – Сатурн, уравновесява този неуправляем Уран и помага на Водолея да запази своята цялостност, но за разлика от Козирога той не е склонен към формалности. Сатурн се проявява като строгост в мисленето, ясни формулировки, точност и логичност в изразяването, жажда за разбиране. Въпреки че мисленето на Водолея винаги е авангардно, той добре помни традицията, защото там вижда извор, който подхранва неговото творчество. Често основата на неговите изобретения е в добре забравеното старо. Притежава вътрешна принципност и зачита духа, а не буквата на закона.

Силно време е за представителите на всички въздушни зодии – Водолей, Везни и Близнаци.

За представителите на останалите зодии денят ще мине спокойно и няма нищо необичайно, на което си струва да се обръща внимание.

Представителите на Водолей, Везни и Близнаци, които са консултанти и се занимават с реклама, обучения, комуникация, организиране на пътувания на кратки разстояния, ще имат много успехи. Всичко това обаче трябва да се прави колективно, заедно с групата, заедно с приятели и съмишленици, в обществени организации и асоциации. Всичко различно, революционно и новаторско, е добре да се стартира и развива. Съветът ни е всички началници да слязат долу при служителите си, да ги изслушат и да вземат идеи и мнения от тях. В никакъв случай днес не действайте от името на висшестоящ, тъй като резултатът ще е плачевен.

Урановата логика е обърната с главата надолу. Този, който на Земята е богат, на небето ще стане просяк. Също и обратното – най-низшият на Земята ще стане висш, горе на небето.

Водолеят е много голям демократ. Той притежава дълбоко вътрешно усещане, че пред лицето на висшата сила ние всички сме равни като пред Еверест. Въздушният му демократизъм пронизва всичко в дълбочина. Оттук и целите му надскачат всякакви предели, като той почти никога не ги реализира. 

Това е единадесетият знак или единадесетата фаза на развитие – фаза на откриване на нови възможности, които не са били заложени изначално в човека. Единадесет е числото на космическия учител. То е свързано с идеята да се получи нещо ново, което по-рано не е съществувало. Възможно е това да е мутация, но не бива да се приема като нещо плашещо.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата