Сряда, 17 март – ден на Меркурий – Залагайте на интуицията

Сряда, 17 март – ден на Меркурий – Залагайте на интуицията

Сряда, 17 март – ден на Меркурий – внимавайте за заблуждаваща и подвеждаща информация – залагайте на интуицията си при подписване на договори и покупка на техника.

Луната днес е в съвпад с Уран и в квадрат със Сатурн в знака на Телеца. Възможни са опасни и неочаквани промени в близкото ви обкръжение, ще бъдете избухливи. Мъжете обикновено ще смятат, че съпругите им са непоносими, а жените могат да пожелаят освобождение от всякакви задължения. В семейството може да започне драма по най-дребния повод. Има опасност от аварии, като най-вече внимавайте за пътни инциденти.

Възможни са проблеми и спънки с държавната администрация, проблеми с интернет връзките, така че ако имате работа с институциите, е по-добре да я отложите за понеделник.

Телци, Водолеи, Скорпиони и Лъвове може да имат неочаквани срещи и преживявания, не е изключено и да се възобнови някоя стара любов. В същото време денят крие опасности за изброените зодии от депресии, ограничения, недоволство и проблеми в отношенията. При всички положения е добре да направите нещо различно и оригинално, за да не изпитате разочарование.

Лошото разположение на Луната към Юпитер може да ни постави в конфликт със закона и властите. Склонни сме също към екстравагантност и разхищение. В любовните отношения могат да възникнат конфликти и проблеми. Жлъчката и черният дроб тази сряда ще са уязвимите ви места, като това важи особено за Стрелците, Телец и Водолей.

За представителите на останалите зодии тази сряда е благоприятна за търсене на дизайнерски интериорни решения, за проектиране на жилища, за визуализации в сферата на обзавеждането и модата. Тези от вас, които се занимават със земеделие, е добре да проверят за финансиране от фондовете, защото ще имат възможност да получат такава помощ.

Меркурий и Марс ще са в напрегнат акпект, така че отново ви съветваме да сте внимателни при закупуването на техника, в която има метал. Проверявайте качеството на всички стоки, както документацията и гаранциите. При търговия с чужденци ще имате стресови ситуации, заради неточности в документите. Избягвайте пътуванията, защото денят е рисков от гледна точка на заледявания и наводнения.

В същото време тази сряда ще донесе успехи на творци, хора на изкуството, духовници. Тези, които продават стоки, свързани със съня – възглавници, чаршафи, матраци…. също ще могат да се поздравят с ръст в продажбите и с успех при пускането на нови стоки на пазара.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата