Сряда, 16 – Не започвайте нов бизнес

Сряда, 16 – Не започвайте нов бизнес


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Сряда, 16 – Не подписвайте договори, не регистрирайте нова фирма и не правете фирмени промени. Не започвайте нов бизнес.

Сутринта от 7.05 часа до 8.07 часа – времето е добро за разкрасителни процедури, за избор на диета. Добре е също да си планирате среща с адвокат или счетоводител и да подредите документацията си. Избягвайте пътувания, тъй като ще бъдете забавени.

От 8.07 часа до 9.10 часа времето е подходящо за теглене на кредити, за дейности, свързани с чужди пари, договори с банки и финансови документации  и операции. Всички бизнеси в сферата на храненето и диетите ще имат успешна, активна дейност и могат дори да се разширят. Времето е подходящо за публични изяви, работни закуски, обучения и оперативки.

От 9.10 часа до 10.13 часа – добре е да придвижите документации, свързани с имоти, строителство, избор на архитекти и строители. Не сключвайте съдружия и не комуникирайте с партньори, тъй като има опасност от неочаквани спречквания. Ако се занимавате с изкуство, танци, рисуване и музика, ще творите с лекота. Избягвайте пътувания.

От 10.13 часа до 11.16 часа – избягвайте спорове с подчинени и колеги. Възможни са конфликти, които да доведат до забавяне на изпълнението на важни задачи. Избягвайте всякаква дейност в държавната администрация, тъй като периодът е много напрегнат и конфликтен. Добре е в този час да се занимавате с творчество и с разработване на нови проекти, както и за срещи и разговори с приятели.

От 11.16 часа до 12.20 часа – периодът е подходящ за публични изяви,както и за всякакъв бизнес в сферата на строителството, недвижимите имоти, почистването на обществени пространства. Този час и малко обаче не е добър за комуникация с колеги или подчинени.

От 12.20 часа до 13.23 часа – време за спортни дейности, масажи и други удоволствия. Ако сте на бизнес обяд, той ще мине прекрасно. Всички финансови сделки, свързани със застраховки, военни, тайни операции и детективски услуги, в този час ще бъдат успешни. Но не започвайте нови дейности, не се занимавайте с ВИК услуги, с бизнеси, свързани с алкохол, лекарства или диети. Избягвайте премествания на офиси, производства или жилище.

От 13.23 часа до 14.27 часа – добро време за печелене на пари от дейности, свързани с благородни метали. Ако имате дела, свързани с наследства или с банки, е добре да ги отложите за друг час. Избягвайте да развивате в този промеждутък хазартния си бизнес или друг вид дейност, предлагаща развлечения, тъй като могат да настъпят неочаквани обрати.

От 14.27 часа до 15.30 часа – в този час няма да са успешни курсове и мероприятия, посветени на личностното и духовно израстване. Времето не е благоприятно за подписване на договори особено в сферата на строителството и архитектурата. Не е подходящ момент и за взимане на важни политически решения. За сметка на това е добро време за разговори с адвокати, със застрахователи и банки, а също така е и подходящ промеждутък за уреждане на наследства.

От 15.30 часа до 16.34 часа не давайте пари за благотворителност, за църковни и социални организации. Може успешно да разрешите някакви имотни казуси – особено ако са ипотекирани в банка или са наследствени. Ако искате да инвестирате, изберете няколко сфери – имоти, IT бизнеси, компании в областта на хранително-вкусовата промишленост.

От 16.34 часа до 17.37 часа – в това време дейностите ви с сферата на строителството, както и огледите на имоти и решаването на наследствени казуси ще вървят по вода. Ограничете обаче пътувания, избягвайте рекламни дейности, покупка на електроника, компютри и леки автомобили.

От 17.37 часа до 18.40 часа – време, подходящо за партньорства и комуникация с чуждестранни фирми, за обсъждане на сделки и онлайн разговори. Особено добър промеждутък за износ или внос на хранителни продукти и добавки, както и на строителни материали. Преговаряйте и уточнявайте подробности в дейността си с бизнес партньорите, но не подписвайте договори.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

 

 

 

Още по темата