Сряда, 10 февруари – Ден за човечност и отзивчивост.

Сряда, 10 февруари – Ден за човечност и отзивчивост.

Сряда, 10 февруари – Ден за човечност, отзивчивост и усърдна работа.

Нуждата от емоционална независимост може да доведе до самота и проблеми във взаимоотношенията. Мнозина от вас ще станат свидетели на демонстрации на безразличие. Много от вас обаче ще предпочетат неконвенционалните решения и ще ценят своята независимост.

Успех ще имат занимаващите се с астрология, окултизъм, а също и тези, чиято дейност е свързана със сръчност, оригиналност, изобретателност, наука. Повечето от вас ще проявяват силно въображение и ще имат творческа енергия.

Добър ден за тези, които се занимават с клубове, организации, асоциации и работят за някаква кауза. Други могат сами да си създадат проблеми. Възможно е да усетите липса на увереност и вяра в себе си. В същото време ще се проявят скрити интуитивни способности.

Емоционалното разстройство и тревожност при някои хора може да се прояви като цистит, подагра и артрит.

Успех ще имат онези от вас, които се занимават с изкуство, музика и създаване на красота.Добре е обаче те да се въздържате от прекалено угаждане.

Овните днес могат да правят промени в плановете си за бъдещето, в мечтите и проектите си. Всичко ново, с което се захванат, ще им даде сигурност, стабилност и ще е дълготрайно. Те може да разчитат на приятелска подкрепа във всяко отношение. В дома им ще има хармония и те може да реализират свои планове, свързани с недвижима собственост.

Телците е подходящо да правят всякакви промени в бизнеса, кариерата – да я разширяват, да говорят с началници и с вишестоящи. Те обаче трябва да се пазят от неочаквани, внезапни решения и изблици на нервно напрежение. Ще са склонни към прибързани действия и за това нека добре обмислят нещата, преди да действат.

Близнаците днес може да развиват партньорства с хора зад граница, могат да свършат полезна работа в администрации, банки, съдилища. За тях ще е благоприятно да предприемат или планират далечни пътувания, както и да започнат да се подготвят за изпити и да взаимодействат с университетските власти.

Раците е удачно да управляват чужди пари и да се възползват от тях. Днес те могат да теглят кредити, да взимат заеми или да подготвят документи за тях. Онези от Раците, които се занимават с компютри, автомобили, машини, тази сряда ще имат успех.

Лъвовете днес ще имат успешна бизнес комуникация. Възможни са промени в кръга на партньорите. По-възрастни ваши партньори може да забавят изпълнението на някакви важни за вас планове и проекти. В същото време Лъвовете днес може да взимат успешни решения за разширяване на дейността си. Те ще се нуждаят от промени във всяко отношение.

Девите ще имат успешен ден за работа, добри отношения с колеги и подчинени. Днес за тях е подходящо да наемат персонал за работа. Те може да купуват техника за работните помещения, например компютри. Може също да предприемат стъпки за внедряване на нов софтуер в работата.

Везните, които се занимават с някакви социални дейности, и с такива, свързани с големи групи от хора, профсъюзи, движения, организации, днес ще имат успех. Денят е хубав и за тези от тях, които се занимават със спорт, изкуство, организиране на забавления. Ще е успешен ден и за тези, които се занимават с деца.

Скорпионите ще имат успех в дейности, отнасящи се до недвижими имоти и строителство. За тях, а и въобще за всички представители на зодиите, е благоприятно да поставят основи на сгради, защото те ще бъдат сигурни и стабилни. При тях са възможни конфликти заради работа с подчинени, а също и с бизнес партньори. Възможни са изненади от страна на партньорите.

Стрелците днес може доста добре да се справят с работа с документи,с реклама, маркетинг. Те може успешно да планират или да стартират кратко пътуване. За тях е подходящо да се занимават с уреждане на междусъседските отношения. Хубав ден за покупка и ремонт на автомобили, компютри, телефони.

При Козирозите ще има благоприятни промени във финансов план. Те може да получат пари, които се бавят, може да водят разговори и преговори във връзка с печелене на финансови приходи. Техни приятели ще им оказват положително въздействие и ще им помагат в начинанията им. Може да настъпят разногласия с техни партньори във връзка с финансови въпроси.

Водолеите ще са доста емоционални, нервно превъзбудени и при тях може да има някакви страхове във връзка с начинанията и с бъдещето. Добре е да обмислят хубаво всичко, което се отнася до недвижими имоти, сключване на сделки с нова собственост. Те може да имат пререкания с приятели по различни финансови въпроси. Занимаващите се с нови технологии и компютри, днес ще имат успехи.

Рибите днес може да имат успех с организиране на много далечни пътувания, с провеждане на научни опити, с работа с нови технологии и медицински апаратури. Възможно е да реализират най-неочаквано своите планове и проекти, особено ако са свързани с транспорт, търговия и комуникации. Но да имат предвид, че около тях могат да се активират тайните им врагове, като те разкрият лицата си.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата