Шелис: Дойдох в Левски заради невероятните фенове! Работим здраво, за да им дадем това, което заслужават (ВИДЕО)

Шелис: Дойдох в Левски заради невероятните фенове! Работим здраво, за да им дадем това, което заслужават (ВИДЕО)Снимка: levski.bg

Христос Шелис говори за първи път, след като подписа с Левски.
„Съотборниците ме посрещнаха топло и ме приеха бързо. Вярвам, че имаме добри шансове тази година.
От мача със Славия на първо място впечатление ми направиха феновете. Те бяха невероятни. Наистина са 12-ят играч. За съжаление не успяхме да спечелим, на направихме добър старт и можем да надградим представянето си за следващите мачове. Срещу Ботев (Вр) можем да вземем първата си победа.
Преди да дойда говорих с треньора и с Драган Михайлович, с когото бяхме съотборници в АПОЕЛ. За да съм честен, аз взех решението си сам на база всичко, което видях за публиката в интернет. Очаквах да видя многобройна публика и сега съм щастлив от избора си. Мисля, че имам шанс да се изградя като по-добър играч в Левски. Вярвам, че мога да дам на Левски повече от себе си, за да помогна тимът да се завърне там, където му е мястото.
Искам да благодаря на феновете за подкрепата и всички съобщения, които получих. Карат ме да се чувствам близо до тях и това е добре приет. Искам да им кажа, че работим здраво всеки ден, за да им дадем това, което заслужават и мисля, че скоро това ще се случи“, коментира Шелис пред клубната телевизия.

loading…

предишна статияДобруджа го закъса! Остана само с 13 футболисти за мача в петък!


Още по темата